1 год 25 хв6
Салат з язиком та печерицями – ще один варіант страви на святковий стіл. Відмінне поєднання відвареного язика з обсмаженими грибами, свіжою руколою та помідорами чері. Ми трохи урізноманітнили...
60 хв9
Голубці з пекінської капусти з курячим фаршем готуються, як і класичні, тільки простіше та швидше. У них немає вираженого капустяного аромату і виходять голубці ніжними, що ідеально підходить.
48 год 0 хв2
З настанням осені та зими багато хто згадує про смачне і ситне сало, яке пішло на задній план у теплі пори року. Сало в лушпинні цибулі гарячим способом...
40 хв15
Бразилія славиться своїм pão de queijo – сирними рулетиками з м’якими жувальним центром. Ці традиційні закуски та частування для сніданку родом зі штату Мінас-Херіас на
40 хв3
Представлену до вашої уваги страва з впевненістю можна назвати найсмачнішим повсякденним обідом для всієї родини. Для приготування цієї страви вам знадобляться інгредієнти, які знайдуться
1 год 30 хв6
Мусака (Moussaka) – традиційна балканська та східна запіканка з овочів із м’ясом. Зазвичай мусаку готують із баклажанів, картоплі та м’ясного фаршу. Але методи приготування
60 хв10
Шекербура – це національна страва азербайджанської кухні, що є десертною випічкою з начинкою з горіхів, цукру і кардамону. Процес приготування Шекербура (шакер бура) –
12 год 0 хв6
Язик – це відмінний делікатес, що входить до складу безлічі страв. Особливо вдало з цим продуктом виходять салати. Наш рецепт – універсальний, що підходить до будь-якого приводу.
1 год 10 хв6
Салат Олів’є без майонезу – це апетитне частування, яке прикрасить ваш домашній або святковий стіл і порадує близьких. Такий салат відрізняється приємним ніжним смаком і
2 год 0 хв5
Пай енд меш (Pie and mash) – одна з класичних англійських страв, яка перекладається як «пиріг та пюре». Ця страва виникла як традиційна страва робітничого класу. Справа в...
1 год 10 хв6
Салат Олів’є з яблуком – це апетитне частування, яке прикрасить ваш домашній або святковий стіл і порадує особливою соковитістю. Такий салат відрізняється приємним смаком
3 год 20 хв4
Салат з язиком та горошком дуже ситний і готується просто. Маринована цибуля у складі надає пікантності та соковитості. Соус на основі сметани – ніжний, ароматний і теж із...
2 год 5 хв3
Різдвяний кекс (Christmas cake) – фруктовий кекс, який подається на Різдво. Різдвяні кекси – це англійська традиція, що виникла зі сливової каші. Традиційний англійський різдвяний пиріг готується із.
1 год 30 хв4
Пуле ме оріз (Pule me Oriz) – традиційний албанський курячий плов, один із традиційних способів приготування рису в албанській кухні. Пуле ме оріз з албанської перекладається як курка...
5 год 30 хв4
Фейжоада (Feijoada) – традиційна бразильська страва, що корінням йде в колоніальні часи. Згідно з однією з версій, винахід фейжоади – справа рук бразильських рабів, які експериментували із залишками їжі.
30 хв6
Банички – традиційна страва болгарської кухні. Банички є різновидом старовинної болгарської страви баниця. Банички в Болгарії вважаються однією з найулюбленіших страв.
1 год 20 хв5
Голубці з пекінської капусти, як ніжнішої, зручнішої в роботі та з особливим смаком, на відміну від білокачанної, можна приготувати в мультиварці будь-якої моделі.
2 год 30 хв4
Салат з язиком та помідорами готується тривалий час, але результат того вартий. Такий салат не готуватимеш щодня через трудомісткий процес, але для святкового столу він просто ідеальний.
24 год 0 хв24
Домашнє солоне сало – просто приголомшливе блюдо, яке люблять абсолютно всі. Так і хочеться заготовити його на зиму, щоби насолоджуватися неймовірним смаком.
50 хв4
Поживна окрошка з редискою і ковбасою стане відмінним рішенням для літнього обіду. Просте в приготуванні блюдо порадує домашніх своїм насиченим смаком і свіжим ароматом.