Рецепти страв з овочів
Калорійність на 100 грам (кбжу):
2.5 г.
Білки0.1 г.
Жири5.0 г.
Вуглеводи31
ккалЛюбителі морепродуктів знають, що ціни на них кусаються. А так хочеться час від часу побалувати себе смаженими королівськими креветками або запеченими мідіями. Для тих, кому не по кишені...
Оладки – завжди актуальне блюдо в моєму домі. Особливо коли не хочеться перепрацьовувати на кухні. Приготувати тісто можу доручити навіть дітям. Начинку, до слова, теж вони придумують.
Існує чимало кулінарних хитрощів для тих, хто хоче приготувати розсипчастий повітряний рис. Це ідеальний гарнір практично до всього! Ми так звикли до нього в відварному вигляді, що практично.
Зізнаюся чесно, іноді в моїй кулінарній практиці трапляються страви, які починаєш любити з другого-третього разу. І не тому, що вони погані. Причина в їх особливому смаку, який потрібно...
Батарея консервації в погребі – це впевненість у завтрашньому дні для нашої людини. І як би сильно господиня не вправлялися, більш вдалої закуски, ніж мариновані огірки, поки придумати.
Давно відома істина: картопля дружить з сиром! Цей коренеплід в цілому відмінно поєднується з жирними продуктами і добре вбирає олію. Але якось раніше мені не доводилося користуватися цією.
Працювати з тістом ніколи не любила. Занадто багато зусиль і часу, як на мене, варто витратити на те, що в кінцевому рахунку може взагалі не вийти. По-іншому йдуть...
Хіба можна не любити деруни? У мене в родині це взагалі традиційне блюдо. Зі сметанкою або соусом відлітають зі столу за пару хвилин. Я ж вирішила піти далі...
Рецепт сьогодні простий, як ви любите, але не без вигадки. Традиційний Польський бігос з капусти, сподіваюся, пробували багато хто з вас. Класичний варіант підкорює домашньою ситністю і зігріваючим.
Щоп’ятниці я влаштовую конкурс на краще ранкове блюдо. Небанальне і смачне, щоб побалувати рідних в прийдешні вихідні. Проводжу огляд конкурсантів на предмет простоти, оцінюю
Мій чоловік завжди думав, що не любить цвітну капусту. Чого таїти, він і зараз так вважає! Тільки ось булочки, фаршировані грибами і корисним овочем, наминає ще гарячими. І...
Минулої п’ятниці гостювала у двоюрідної кузини. Панночка не товариська, тому бачимося ми рідко. Однак кожен візит до неї для мене справжнє свято. Адже кузина вміє готувати з фантазією....
Як і у кожної порядної господині, в моїй морозилці завжди знайдеться шматок свинини. Його я прибирігаю не до свят, а під настрій. Можу і відбивними рідних побалувати, і...
Нічого не маю проти салатів з майонезом, хоч вони і вийшли з моди. Однак після ряду зимових свят ні олів’є, ні вінегрет вже не лізуть — впевнена, я...
Готуємо Рибно картопляні крокети рецепт. Так-так, це ті, самі котлетки, які два в одному! Відразу і риба, і гарнір до них, правда зручно? А готувати пара дрібниць, на...
Самі греки називають свій салат хоріатікі і готують виключно з грецькою фетою – вона більш масляниста, не така солона, як бринза, і досить щільна по консистенції. Але в...
Цікаво, що за радянських часів класичний салат Узбекистан можна було спробувати тільки в цій республіці, так як знайти зелену редьку, один з головних інгредієнтів страви, в інших регіонах...
Якщо ви досі пробували тільки лазанью болоньєзе, то вас ще чекає багато відкриттів в італійській кухні. Італійці готують лазанью практично з будь-яких продуктів. Перед вами якраз такий, не.
Кислі щі з квашеної капусти з картоплею і перловкою. Сьогодні ми зваримо щі. Щі у нас будуть з квашеною капустою, так-так, пам’ятаєте ми квасили капусту. Так от якраз...