Рецепти страв з цукром-піском
Калорійність на 100 грам (кбжу):
0.0 г.
Білки0.0 г.
Жири99.7 г.
Вуглеводи398
ккалХрустка капуста прямо до Вашого столу в зимовий морозний вечір – що може бути краще. Вона прекрасно доповнить будь-які картопляні та м’ясні страви, а також додасть вітамінів в...
Яскрава, соковита і в міру гостра капуста пелюстка. На свій смак ви можете збільшити кількість часнику і зробити її ще більш пікантною. Для приготування цієї закуски краще вибирати...
Маринований перець по-грузинськи — це солодкувато-гостра закуска з великою кількістю зелені і часнику. Грузини подають таку суміш до лобіо і до різних видів м’
Ще один варіант маринування гострих перців-по-вірменськи. Плоди очищаємо від шкірки і проварюємо в маринаді з додаванням рослинної олії і оцту. Соковито, гостро, ароматно, з вираженою солодкою ноткою.
Гострі перчики пропонуємо порізати на невеликі частини, з’єднати з часником, цибулею, прянощами і замаринувати в оцтовому маринаді. Вийде відмінна добавка до м’
Замаринувати гострі перці можна швидко і без стерилізації. Даний спосіб передбачає використання гарячого маринаду. Важливо додавати оцет в киплячий маринад вже в кінці варіння, щоб він не встиг.
За даним рецептом можна дуже швидко заготовити гострі перчики в банці. Підходять будь-які види гострого перцю. Головне – попередньо спробувати плоди і заздалегідь розуміти, наскільки
Цікавий спосіб маринування кабачків на зиму – в кетчупі. Овочі в банці залишаться хрусткими, але при цьому придбають насичений кисло-солодкий смак. Яскраве частування стане улюбленою
Смачний і простий рецепт маринування кабачків — з морквою. Заготовте овочі на зиму і порадуйте близьких оригінальним частуванням. Закуска вийде соковитою і хрусткою, а також прекрасно
Один з цікавих варіантів заготовити хрусткі кабачки на зиму — з лимонною кислотою. Смачне частування обов’язково полюбиться всім вашим рідним. Подавайте його до м’
Кабачки на зиму — це завжди смачне і оригінальне частування. А ще їх можна заготовити за особливим рецептом, завдяки якому смак овоча буде нагадувати гриби. Беріть на замітку...
Щоб мариновані кабачки придбали яскравий смак і аромат, додайте в заготовку часник. Таке частування порадує ваших домашніх і гостей. Подавайте його в якості холодної закуски до обіднього столу.
Хочете урізноманітнити домашні заготовки на зиму? Приготуйте мариновані кабачки з огірками. Частування вийде хрустким і неймовірно смачним. Його можна подавати як холодну закуску або
Щоб мариновані кабачки в банках вийшли максимально ніжними, приготуйте їх без використання оцту. За перевіреним домашнім рецептом заготівля буде стояти довго і збереже всі свої смакові якості.
Апетитний варіант приготування хрустких кабачків на зиму — по знаменитому рецепту «пальчики оближеш». Готове частування порадує насиченим смаком і соковитістю.
Простий і швидкий спосіб заготовити кабачки на зиму — без стерилізації. Спробуйте домашній рецепт, з яким впораються навіть новачки. Маринований овоч вийде смачним, соковитим і хрустким.
Смачні хрусткі кабачки можна заготовити на зиму в домашніх умовах. Таке частування обов’язково здивує ваших домашніх і гостей. Беріть на замітку простий рецепт, який стане вашим
Персики у нас зараз в самому сезоні. І гріх цим не скористатися. Пропоную вам приготувати ось такий чудовий персиковий лимонад – смачний, ароматний і освіжаючий. Я пропоную готувати...
Смачний, корисний і ароматний напій. Час приготування 20 хвилин. Час настоювання 10 днів.
Час приготування домашнього міцного солодкого напою 25 хвилин. Час настоювання 10 днів.