Рецепти страв з свинячого сала
Калорійність на 100 грам (кбжу):
2.4 г.
Білки89.0 г.
Жири0.0 г.
Вуглеводи797
ккалЧасто приготування квашеної капусти стає справжнім випробуванням і забирає багато часу та енергії. Багато господинь, прагнучи зробити процес шатківниці більш швидким і зручним, стали
Гарячий суп для холодної зими. На сайті вже є рецепти цього супу, але “Запорізький” трохи відрізняється у приготуванні.
Спосіб соління з лушпинням цибулі особливо смачний і апетитний. Сало насичується приголомшливим ароматом і стає ще ніжнішим! Такі ласощі стануть основою безлічі домашніх делікатесів.
З настанням осені та зими багато хто згадує про смачне і ситне сало, яке пішло на задній план у теплі пори року. Сало в лушпинні цибулі гарячим способом...
Домашнє солоне сало – просто приголомшливе блюдо, яке люблять абсолютно всі. Так і хочеться заготовити його на зиму, щоби насолоджуватися неймовірним смаком.
Якщо ви любите солоне сало, пропоную скористатися незвичайним рецептом апетитної закуски з прошарками м’яса. Солоне сало, приготовлене за цим рецептом, обов’
Ароматне, ніжне, смачне сало легко приготувати вдома самому. Для цього підготуйте всі можливі спеції та трави, від таких доповнень закуска вийде ще дивовижніше! Справжня смакота!
Засолити сало правильно, щоб воно було м’яким та пряним справжнє мистецтво. Сало в розсолі зі спеціями та часником виходить особливо апетитним. Смачна закуска точно припаде до душі рідним.
Серед багатьох рецептів засолювання сала окремо виділяють «дамське» сало. Чи є авторами цього рецепту жінки – залишається питанням, але сало виходить надзвичайно ніжним (тане в роті) і ароматним,.
Сирні галушки – це швидка, смачна і дуже проста у приготуванні страва, яка урізноманітнить ваш звичний раціон. Паралельно з готуванням галушок, рекомендуємо вам засмажити цибулю із салом і.
Сало п’ятихвилинка отримала свою назву від способу приготування. Саме соління триває 6 днів, а ось варити в розсолі потрібно лише 5 хв. Сало від цього стає м’яким і...
Мариноване сало – просто приголомшлива домашня закуска. М’яке, ніжне, пряне і ароматне, так і хочеться якнайшвидше його заготовити і побалувати рідних смачними ласощами!
Люля-кебаб у лаваші на мангалі – страва азербайджанської кухні, приготовлена з м’ясного чи рибного фаршу з великою кількістю спецій та приправ, який нанизують на шампур чи шпажку та.
Смачне апетитне сало з часником можна приготувати сухим способом. Робити це дуже просто, а результат вас приємно порадує. Справжній украънський делікатес! Пальчики оближеш!
Люля-кебаб з риби на мангалі – страва, яку не часто можна зустріти на наших столах. Страву подають із великою кількістю свіжої зелені та овочів. Якщо люля-кебаб із м’ясного...
Сало по-українськи виходить неймовірно пряним, ароматним та дуже смачним. Гарна закуска для гостей та сімейного столу. Просто смакота! Як зробити сухе засолювання сала по-українськи
Сало, засолене з часником і перцем, виходить надзвичайно смачним. Пряне, ніжне та апетитне, така закуска припаде до душі кожному. Справжній домашній делікатес!
Люля-кебаб ідеально підходить для пікніка. Спробуйте варіант приготування з картоплі на мангалі. Страва виходить ситною, з приємним ароматом диму. Подавати частування можна зі свіжими
Напевно, всі чули про найпопулярнішу м’ясну страву кавказької кухні – люля-кебаб на шампурах, проте, можливо, не всі ще встигли спробувати її приготувати. І дуже дарма, адже готується люля-кебаб.
Для зустрічі дорогих гостей необов’язково купувати дорогі ковбаси, щоб зробити красиву нарізку. Є більш бюджетний варіант, здатний приємно здивувати ваших близьких.