Інгредієнти: Насіння і горіхи
Дуже вишуканий, гіркувато-цитрусовий смак має варення-конфітюр з червоної горобини, зварене разом із апельсинами та мигдальними горішками. Готуються ласощі нескладно, а результат виходить –
Червона горобина – це ягода, невибаглива у консервації. Заготовляти її можна як наприкінці літа (попередньо позбавивши гіркоти), так і пізно восени, коли вона стає набагато солодшою
До вашої уваги представлений рецепт дуже смачного варення з аґрусу. Його смак стає оригінальним завдяки додаванню волоських горіхів. Процес приготування такого варення трудомісткий
Для поціновувачів незвичайних заготовок з ягід пропонуємо рецепт королівського варення з аґрусу. Смак і вид цих ласощів повністю відповідає назві. Приготування вимагає часу і терпіння
Торта делла нонна (Torta della nonna) – традиційна страва італійської кухні. Торта делла нонна є солодким пиогом з пісочного тіста з начинкою із заварного крему. Зверху пиріг неодмінно...
Сп’єдіні ді мерлуццо (Spiedini di merluzzo) – італійські шашлички з тріски на шпажках.
Спагетті з брокколі та мигдалем (Spagetti con crema di broccoli e mandorle tostate) – один вегетаріанських варіантів приготування спагетті, найпопулярнішого різновиду італійської пасти.
Бутерброди з грушею та сиром – це оригінальна кулінарна ідея для ваших сніданків, перекусів і навіть свят. Така закуска виходить цікавою до смаку. Вас приємно здивує грушева насолода...
Бутерброди із сьомгою ідеальні для свята або повсякденного сніданку. Риба може бути слабосолона або копчена – на ваш смак. А уявіть, якщо зробити бутерброди на саморобному хлібі?
Бутерброди з фореллю дозволять вам смачно урізноманітнити повсякденне меню. Є багато варіацій цієї закуски. З фореллю чудово поєднуються огірки, яйця, вершковий сир, різноманітна зелень та інші продукти.
Шпинат – справжній король серед зелені. Він дуже поживний, при цьому, як і будь-яка інша зелень містить мало калорій. Шпинат покращує травлення, підвищує еластичність судин, знижує тиск, підвищує.
Смузі з чорницею та молоком за своїми поживними властивостями добре замінюють сніданок або перекус протягом дня. У цьому рецепті, простий варіант з молока та чорниці, вам пропонується доповнити.
Смузі – це дуже смачний напій, який дуже люблять діти. Справді, він може посоперничати до смаку з багатьма десертами. Пропонуємо вам приготувати смузі на основі морозива, полуниці та...
Кожен пече це печиво по-своєму. Але сенс однаковий – горіхи, цукати тощо у рідкому заварному тісті, після випічки намазується шоколадом чи посипається горіхами. Зазвичай як основу рекомендують брати.
Історія сбризолони розвивалася у кілька етапів. Спочатку це був дуже скромний десерт для бідних із серії “Три чашки”. Тобто по склянці пшеничного та кукурудзяного борошна плюс цукор.
Верх торта прикрашають цукровою пудрою та створюють силует меча або хреста Святого Джеймса. Цей чудовий мигдальний торт названий на честь Сантьяго (Святого Джеймса), покровителя Іспанії.
Заатар (Za’atar) – суміш спецій із Близького Сходу, яка використовується у левантійській кухні. Заатар арабською мовою буквально означає чебрець. У північній Африці заатар – це суміш спецій, а.
Тішпішті (Tishpishti) – традиційний десерт, який сефардські євреї готують під час таких свят як Рош ха-Шана (Єврейський Новий рік) чи Песах. Особливо популярний тішпішті серед сефардських євреїв у.
Якщо ви хоч раз були в гостях у родичів у Хайфі, Тель-Авіві, Ейлаті або Нацерете, то в закуску на ім’я Хуммус ви закохаєтеся на все життя, серйозно і...