1 год 15 хв10
Бурекас, бурек — вид несолодкої випічки турецькою (мабуть, анатолійського) походження, популярний у країнах колишньої імперії Османа і сусідніх з ними. Схожий на пиріжки, але робиться
60 хв4
Гарбуз однаково добре підходить як для приготування основних блюд, так і для десертів. Гарбузова панна-котта з карамеллю виходить неймовірно ніжною, ароматною та яскравою.
2 год 55 хв5
Перед вами рецепт смачного та корисного салату – салат з язиком – це відмінний делікатес, тому що язик за смаковими якостями не зрівняється з будь-яким іншим видом м’яса....
1 год 25 хв6
Як приготувати болгарський суп “Таратор”? Елементарно. При приготуванні можна використовувати не лише зелену цибулю, а й іншу зелень: кінза, петрушка. З приправ до цибулі
60 хв8
Салат з яловичим язиком задовольнить найвибагливіших гурманів і подарує справжню насолоду, адже він подається з оригінальним полуничним соусом. У салат входить яловичий язик, гриби
1 год 20 хв5
Ревані (Revani) – класичний десерт, який є присутнім у турецькій кухні з часів Османської імперії. Також іноді його називають рабані (Rabani). Існує думка, що назву ревані десерт отримав, коли.
1 год 15 хв4
Детальний рецепт приготування солодкої національної азербайджанської випічки з горіхами – бадамбура. У горіхову начинку додають прянощі – кардамон, ваніль. Є варіанти бадамбури з яєчним білком у начинці.
60 хв10
Шекербура – це національна страва азербайджанської кухні, що є десертною випічкою з начинкою з горіхів, цукру і кардамону. Процес приготування Шекербура (шакер бура) –
60 хв12
Бакинські мутакі – це звичайні рогалики (або майже звичайні), які обов’язково припадуть вам до смаку… Мутакі – страва азербайджанської кухні. Фактично це звичайні рогалики.
30 хв6
Банички – традиційна страва болгарської кухні. Банички є різновидом старовинної болгарської страви баниця. Банички в Болгарії вважаються однією з найулюбленіших страв.
60 хв8
Фануропіта (Fanourópita / φανουρόπιτα) – традиційна страва грецької кухні. Фануропіта являє собою кекс, який завжди містить сім, дев’ять або одинадцять інгредієнтів, залежно від
60 хв20
«Аджика» у перекладі означає «сіль», солі у складі дійсно багато, і часто аджика використовується як базова спеція, її додають замість солі та перцю. За повір’
60 хв8
Смачний салат з грибами та куркою на святковому гулянні з’їдається одним із найперших. Всі продукти доступні і відмінно поєднуються один з одним, утворюючи гармонійний смак, а також легко.
1 год 15 хв4
Салат зі смаженими грибами та куркою – незрівнянна закуска для будь-якого випадку. Чудовий смак салату повністю виправдовує кожну хвилину, витрачену з його приготування.
1 год 20 хв20
Рогалики з волоськими горіхами та медом – це домашня випічка, яка запросто може зрівнятися з кондитерськими виробами, які пропонуються у кафе та ресторанах. Весь секрет полягає в гармонійному...
48 год 40 хв2
Варення з гарбуза з волоськими горіхами – максимум користі та смаку. Таке оригінальне поєднання продуктів дозволяє отримати дивовижні ласощі для чайних посиденьок.
20 хв2
Смажений рис з яйцем по-китайськи є частуванням, яке не завдасть незручностей і підійде не тільки для сніданку, але і для будь-якого іншого прийому їжі. Страва припаде до смаку...
3 год 50 хв9
Долма – здорове збалансоване блюдо, яке можна подати на обід або вечерю. В піст замість м’яса можна готувати начинку з овочів, бобових, горіхів або грибів, виходить не менш...
1 год 20 хв4
У салатницю відправляється відварене куряче філе, нарізана селера, зелень, горіхи, мак і половинки винограду. Далі туди додається сіль, чорний мелений перець, все заправляється майонезом і перемішується.
20 хв1
Смачний салат з дуже цікавим і гармонійним поєднанням інгредієнтів. Рукола володіє яскравим смаком з невеликою гіркуватістю, що надає салату пікантність. Сьомга-соковита, ніжна і злегка