48 год 30 хв10
Апельсинові шкірки замочуються в холодній воді на 2 години, після чого варяться в цукровому сиропі 30-40 хвилин. Далі цукати викладаються на деко з пергаментним папером і присипаються цукром.
45 хв2
Стейк зі свинини можна готувати без олії на сковороді з антипригарним покриттям, а також можна використовувати сковороду-гриль. Це дозволяє приготувати натуральне блюдо, без зайвого жиру, але в той.
1 год 30 хв2
Молочний суп з галушками краще варити в невеликих кількостях і відразу з’їдати. Він дуже смачний і поживний. Можна навіть почати день з такої нехитрої страви і подати його...
Печінковий торт з свинячої печінки в духовці
3 год 0 хв3
Торт з свинячої печінки, приготований в духовці – справжній кулінарний шедевр! Це ідеальне блюдо для святкового столу, але його також можна приготувати і для простого обіду.
2 год 15 хв6
Оригінальна варіація знаменитого салату Олів’є – з додаванням свинячого язика. Делікатес додасть частуванню особливий смак. Використовуйте яскравий рецепт для вашого святкового столу.
45 хв2
Під швидким і смачним перекусом ми зазвичай маємо на увазі бутерброди. В ідеалі такий варіант заморити черв’ячка повинен бути ситним і корисним, особливо якщо ви дотримуєтеся
Олів'є з яловичим язиком
1 год 30 хв4
“Олів’є” з яловичим язиком на сьогоднішній день визнається найвишуканішою версією цього салату. Язик володіє насиченим м’ясним смаком і ніжною текстурою, і заміна
вафельні трубочки на маргарині
1 год 10 хв6
Щоб отримати хрустку і розсипчасту текстуру тонких вафель, необхідний жировий компонент в складі. В даному випадку використовуємо маргарин. Під час випікання потрібно змащувати вафельницю
сирний соус для картоплі
25 хв6
Вершково-сирний соус, приготований з додаванням білого вина, мускатного горіха і часнику, – відмінна добавка до всіляких видів картоплі — картоплі-пай або фрі, нагетсів з коренеплодів або до пюре.
Лінива домашня ковбаса в духовці
25 хв8
Нещодавно на прогулянці з подругою нам захотілося перекусити. Мою пропозиція зайти в кафе вона відкинула і дістала з сумочки пару бутербродів. Скажу чесно: смачніше шинки я ще ніколи...
стейк з яловичини в маринаді з соєвого соусу
2 год 25 хв2
Популярний варіант приготування яловичого стейка як в ресторані – в маринаді з додаванням соєвого соусу. М’ясо порадує своєю соковитістю, яскравим смаком і ароматом.
50 хв16
Пісочне печиво, приготоване на сметані, виходить дуже смачним, м’яким, розсипчастим і ніжним. Таке печиво має приємну структуру, майже не кришиться і буквально тане в роті. Обов’
30 хв2
Для тих, хто шукає нові цікаві салати, пропонується рецепт приготування салату з курячою печінкою з малиновим соусом. Поєднання цього субпродукту з ягодою досить незвичайне, але результат чудовий –.
1 год 40 хв4
Пампушки з медом – смачні ласощі для тих, хто любить готувати до чаю домашнє частування, але не хоче витрачати багато часу, сил і продуктів на його приготування. Чим...
Нагетси з курячого філе для дітей
1 год 25 хв4
Діти ніколи не відмовляться від курячих нагетсів. Навіть маленькі привереди із задоволенням їдять соковиту курочку в хрусткій рум’яній паніровці. І якщо в закладах фастфуду нагетси
суфле з гарбуза
1 год 50 хв2
Суфле з гарбуза добре тим, що готувати його можна в солодкому варіанті, а також з пряними спеціями і гострим перцем. Обидва варіанти виходять неймовірними. Якщо ви хочете урізноманітнити...
хрусткі чебуреки на кефірі
1 год 15 хв12
Порадуйте близьких хрустким частуванням з апетитною м’ясною начинкою. Приготуйте домашні чебуреки на ніжному кефірному тісті. Готову страву подавайте з улюбленими соусами!
1 год 50 хв10
Якщо вам пощастило мати вдома мантоварку, в ній обов’язково потрібно приготувати ніжні, повні соку манти. Приготування тіста і м’ясної начинки з гарбузом не вимагає спеціальних знань, а решта.
відбивні зі свинини на сковороді з цибулею
40 хв4
М’ясо часто готують на подушці з цибулі, щоб воно не пригорало і зберігало свою соковитість. Але тоді воно дуже сильно вбирає смак свіжої цибулі, що подобається далеко не...
вівсяне печиво з родзинками
55 хв8
Із сухофруктів найкращим чином поєднуються з вівсяним печивом родзинки. Вони додадуть хрусткому печиву соковитість. Та й домашнє печиво краще купленого в магазині, адже воно готується