1 год 20 хв1
Хрусткі рижики з соняшниковою олією в банках будуть у вас відмінною закускою до будь-якого столу і добре доповнять будь-які м’ясні або овочеві страви. Соняшникова олія додається в маринад,.
Малинове варення в мультиварці
15 хв2
Дивовижне, дуже швидке варення з ароматом свіжої м’яти, будь-який нудний зимовий день по праву зробить яскравим і барвистим. М’яту при бажанні можна замінити мелісою.
1 год 5 хв3
Малина дуже корисна для організму людини. Вона має протизапальну властивість і зміцнює дією, містить вітаміни груп А, B і з, А також білки і пектини.
мариновані рижики з лимонною кислотою
1 год 20 хв1
Мариновані рижики з лимонною кислотою готують рідше, ніж з оцтом, але такий варіант є. Лимонна кислота є хорошим консервантом і не має специфічного аромату, як оцет, а рижики...
Огірки порізані у власному соку з оцтом
13 год 40 хв3
Огірки у власному соку з оцтом в цьому рецепті будуть у вас унікальним варіантом в лінійці огірковій консервацій. Огірки нарізаються, що буде подібно салату, протягом 12 годин маринуються...
Варення малинове з вишнею
9 год 30 хв2
Будемо готувати варення в кілька етапів, ягоди по-різному готуються, але їх поєднання в одному рецепті — це просто смакота! Вишеньки залишаються цілими, варення густе, має вишневий смак і.
оладки з кабачків і моркви
60 хв4
Смачні овочеві оладки з молодого кабачка, моркви і ріпчастої цибулі. У літній сезон – це саме ходове блюдо, інгредієнти для якого завжди під рукою. Рецепт приготування оладок не.
4 год 0 хв4
Для приготування маринованих рижиків оцет, поряд з сіллю, є обов’язковим інгредієнтом, і в цьому рецепті використовуємо 70% оцет. Його по чайній ложці додамо в кожну банку.
4 год 0 хв2
Варення з лимона і малини — це поєднання найважливіших вітамінів в зимову пору. Його відмінно їсти при застуді або для зміцнення імунітету і попередження хвороб взимку. Дуже незвичайний...
оладки з кабачків і картоплі
1 год 5 хв3
Кабачково-картопляні оладки-смачне і універсальне блюдо, яке можна подати окремо або доповнити ними м’ясні страви. У літній та осінній період це блюдо особливо актуально.
60 хв2
Мариновані рижики на зиму з 9%-м оцтом будуть у вас хорошим варіантом приготування пікантної закуски і простим способом переробки цього дару лісу. Гриби варимо в пряному маринаді з...
4 год 0 хв3
Це один із старовинних рецептів, по ньому малинове варення готували ще наші бабусі. У ньому багато цукру і тому воно стоїть дуже довго, при цьому лимонна кислота додасть...
оладки з кабачків з ковбасою
50 хв2
Різновидів кабачкових оладок настільки багато, що кожен може знайти рецепт на свій смак. Якщо додати в тісто трохи вареної ковбаси, то оладки будуть більш ситними і навіть остиглими...
6 год 25 хв3
Огірки у власному соку на зиму «Пальчики оближеш» готуються нескладно, і цей варіант заготовки передбачає нарізку огірків четвертинками, звану «дамськими пальчиками».
1 год 45 хв2
Малинове варення – п’ятихвилинка це прекрасний спосіб приготувати десерт на зиму, витративши трохи часу, і зберігши максимально користь свіжих ягід. Цей рецепт припаде до
оладки з кабачків на кефірі з содою
45 хв2
Оладки з кабачків виходять пишними, ситними і соковитими. Готуються вони просто і швидко, навіть вранці можна легко замісити тісто і посмажити їх до сніданку. Найкраще для приготування оладок.
1 год 10 хв2
Цей рецепт підійде тим, хто стежить за своїм харчуванням і дотримується правил ПХ. Подавати такі оладки можна з різними добавками: натуральним йогуртом, сметаною або іншими соусами.
Малинове варення з пектином
1 год 20 хв4
За рахунок вмісту пектину можна в варення сміливо зменшувати кількість цукру. Варення вийде густим і корисним, адже пектин — є своєрідним рослинним санітаром, який виводить з організму токсини.
Солодкі мариновані огірки з аспірином
1 год 45 хв1
Солодкі мариновані огірки з аспірином на зиму відрізняє неповторний смак, аромат прянощів і хрустка пружна текстура, хоча не для всіх рецепт з аспірином, як лікарським препаратом, прийнятний.
кабачкова запіканка з рисом
1 год 40 хв4
Оригінальне рішення для вашого столу – кабачкова запіканка з додаванням рису. Рецепт порадує вас швидким і простим приготуванням, а готову страву – яскравим смаком і ароматом.