Ікра грибна на зиму з помідорами
1 год 20 хв2
Якщо хочеться додати додаткові злегка кислуваті нотки до класичного рецепту ікри, цей рецепт для вас. Крім стандартного набору: цибуля, морква, гриби, сіль і перець, тут використовують помідор.
грибну ікру зі свіжих грибів на зиму
41 хв2
Дуже смачна ікра з яскраво вираженим грибним смаком – відмінна закуска на зиму. Її можна намазувати на хліб або подавати до основної страви в якості закуски. Готується така...
35 хв6
Вперше я спробувала огірки по-фінськи у своїх родичів. Вони дуже нагадували смак тих огірочків, які продавалися, коли я була маленькою. Тоді їх готували чи то за болгарським, чи...
15 хв6
Хто пам’ятає легендарний лимонад “Дюшес” з дитинства? Це ж був улюблений напій, набагато смачніше якихось “Кока-Коли” і “спрайту”
салат з капусти, огірка, моркви і яблука
30 хв6
Дуже смачний і легкий в приготуванні салатик – просто натріть на тертці всі інгредієнти, змішайте, залийте соусом, і готово. Солодко-кисле яблуко, соковита і хрустка капуста
салат з капусти, огірка і моркви по-корейськи
50 хв6
Для любителів гостренького цей салат з капустою і огірком буде просто знахідкою. Величезна кількість спецій, частина з яких досить пекучі, часник – все це надає салату пікантність.
салат з молодої капусти з огірком і морквою
3 год 20 хв4
Дуже простий в приготуванні пряний, злегка гоструватий салат. Його відмінна риса – заправка. Приправа, соєвий соус, рослинна олія і навіть невелика кількість цукру – все разом робить смак.
салат з капусти з огірком і кропом
20 хв3
Неймовірно простий в приготуванні і при цьому дуже смачний салатик. Мінімум продуктів і максимум смаку. Легкий, соковитий, свіжий – він підійде до будь-якого основного блюда.
Шоколадне варення зі сливи на зиму
4 год 20 хв2
У цій варіації приготування ви дізнаєтеся, як приготувати дуже ароматне і незвичайне варення яке дуже нагадує за смаковими якостями улюблену багатьма Нутеллу. Приємний шоколадний аромат в поєднанні з.
варення з жовтих слив без кісточок
7 год 25 хв1
Смачна ароматна слива дозволяє приготувати дивно красиве по виду варення. Плоди вибирайте з тугою і щільною м’якоттю. Пам’ятайте, що переспілі екземпляри не підходять.
варення зі слив – Цукатне
46 год 0 хв1
У процесі приготування сливи практично не піддаються варінні. Тому залишаються щільними і цілими. Сироп виходить красивим за кольором і приємним на смак, завдяки чому ідеально підходить для просочення.
варення зі слив з какао і маслом
1 год 30 хв3
Цей варіант ідеально підходить для шанувальників шоколадних страв. Хоч в чистому вигляді шоколад і не використовується, варення виходить завдяки какао насичено шоколадним і ароматним.
варення зі слив з додаванням яблук
48 год 0 хв4
Яблука додадуть сливовому варення свіжість. Варення з яблук і слив давно перевірений смачний варіант. При термічній обробці фрукти не втратять свої корисні якості і в зимовий період допоможуть.
сливове варення з волоськими горіхами
1 год 5 хв4
Завдяки довгому варінні варення зі сливи з волоськими горіхами вийде карамелізованим. Горіхи додадуть особливий присмак, а кориця – дивовижний аромат. Переспілі плоди для варення не підходять.
варення зі сливи без води
17 год 20 хв3
Сливи в процесі готування нудяться у власному соку, тому за смаком і консистенції трохи нагадують мармелад. Рецепт настільки простий, що з ним впорається навіть недосвідчений кулінар, який раніше.
рецепт варення зі сливи на зиму
24 год 0 хв2
Цей рецепт найбільш часто використовують господині для зимових заготовок. Він полягає в триразовому варінні варення для збереження більшої кількості вітамінів. Для приготування вибирайте
конфітюр з м'якоті кавуна з агар-агаром
1 год 50 хв2
Такий конфітюр прекрасно підійде на сніданок для бутербродів, його можна подавати з млинцями, оладками. Якщо використовувати коричневий цукор, готовий десерт матиме карамельний смак.
варення з м'якоті кавуна шматочками
18 год 0 хв2
Щоб кавунове варення вийшло шматочками, і м’якоть не розварилася, йому періодично потрібно давати час настоятися в цукровому сиропі. У рецепті використовується кислота лимонна
Кавунове варення з гвоздикою
6 год 30 хв2
Готовий десерт має пікантний смак. При бажанні можна додати кардамон, корицю, бадьян. Тоді вже в процесі варіння кухня наповнюється приємним східним ароматом кориці і прянощів.
джем з кавунових кірочок на зиму
1 год 40 хв2
Такий кавуновий джем стане прекрасним доповненням до ранкових тостів, бутербродів, оладок. При бажанні в нього можна додати ківі, ананас, персик та інші фрукти.