Простий салат з молодої капусти з огірком і морквою

салат з молодої капусти з огірком і морквою

Дуже простий в приготуванні пряний, злегка гоструватий салат. Його відмінна риса – заправка. Приправа, соєвий соус, рослинна олія і навіть невелика кількість цукру – все разом робить смак дуже цікавим, надаючи страві пікантності.

Коли будете готувати салатик, не додавайте занадто багато цибулі, особливо якщо вона не молода – цей овоч не повинен перебивати смак салату. Не дивлячись на те, що готувати цю страву дуже легко і швидко, робити це потрібно заздалегідь. Щоб салат з капусти з огірком вийшов особливо смачним, він повинен просочитися заправкою, а овочі повинні обмінятися соками. Тому його потрібно мінімум настояти протягом 3 годин, а краще залишити на цілу ніч в холодильнику.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
3 год 20 хвДрук
  • Наріжте капусту квадратиками – занадто дрібнити не потрібно.
  • Огірок обмийте, протріть, зріжте кінчики і поділіть на 4 частини. Потім наріжте шматками – у вас повинні вийти чверть кільця. Не робіть їх занадто маленькими.
  • З моркви зріжте шкірку і натріть на тертці для корейської моркви. З’єднайте овочі в блюді для подачі салату.
  • Дрібно наріжте молоденьку цибульку і часничок. Надішліть до решти овочів.
  • Тепер посипте салат приправою для морквини по-корейськи. Додайте цукор, оцет, соєвий соус і оливкову олію. Все ретельно перемішайте.
  • Залиште салат настоюватися на 3 години, а краще на ніч. При необхідності досолити перед подачею.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь