Пікантний салат з капусти, огірка і моркви по-корейськи

салат з капусти, огірка і моркви по-корейськи

Для любителів гостренького цей салат з капустою і огірком буде просто знахідкою. Величезна кількість спецій, частина з яких досить пекучі, часник – все це надає салату пікантність. Щоб приправи і часник краще розкрилися, їх потрібно залити гарячою рослинною олією. А оцет, в свою чергу, залишає легкий кислуватий післясмак.

Коли будете нарізати овочі, не дрібніть. Так як у нас з вами салат по-корейськи, то і інгредієнти повинні відповідати. Легкий, смачний, апетитний, пікантний салатик буде «цвяхом» на вашому столі.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
50 хвДрук
  • Овочі помийте і насухо протріть. Морквину очистіть, у огірків зріжте кінчики, у перцю виріжте плодоніжки і витягніть насіння.
  • Наріжте капусту квадратиками і відправте в будь-яку ємність. Присоліть і потисніть руками, щоб вона дала сік.
  • Моркву наріжте соломкою або натріть на тертці для корейської моркви. Теж підсолити і перемішайте в окремій ємності.
  • Огірки поріжте на половинки кілець, підсолити і розмішайте. Так само відставте постояти.
  • Болгарський перець поріжте на соломку і відкладіть.
  • У салатник видавіть через прес часничок. Присмачіть чорним перцем, червоним перцем, паприкою і коріандром.
  • Прогрійте сковорідку з рослинною олієюі залийте нею часник зі спеціями, щоб вони розкрилися. Добре розмішайте.
  • З капусти злийте сік і перекладіть до спецій.
  • Також по черзі відіжміть сік з моркви, огірків і все відправте до капусти.
  • Туди ж перекладіть болгарський перець і все добре розмішайте.
  • Тепер можна додати оцет, сіль і знову все перемішайте.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь