Рецепти страв з ягід
Сире варення з лохини без варіння – це цікаві ласощі для вашого домашнього столу. Такий продукт порадує насиченим смаком і ароматом. Можна використовувати для випічки і приготування інших.
Узвар з чорносливом, доповнений іншими сухофруктами, може бути альтернативою сучасним енергетикам, фрешам і коктейлям, а таку насичену смакову комбінацію зі свіжих фруктів отримати неможливо.
Це варення готується дуже швидко. А щоб воно вийшло густим, додають желатин. Полуниця в такому варенні зберігає свій яскравий і насичений колір. Цей спосіб універсальний для будь-яких ягід.
У цьому рецепті ми розповімо, як спекти смачний і пишний листковий пиріг з агрусом. Трохи старання, любові, кулінарної магії і у вас на столі буде чудова випічка до...
Швидкий і легкий спосіб приготування приголомшливо смачного варення з суниці. Для цього рецепта підійде будь-яка ягода – і з саду, і лісова, і лугова. Потрібно пам’ятати, що дика...
Варення – п’ятихвилинка з лохини – це цікаве ласощі, перед яким буде важко встояти. Такий продукт порадує насиченим смаком і яскравим ягідним ароматом. Для приготування частування на тривале.
Узвар без цукру буде у вас вишуканим корисним напоєм, альтернативою газованій воді і колі, як для дорослих, так і для дітей. Для узвару без цукру в набір сухофруктів...
Рецепт ароматного полуничного варення для тих, хто не хоче витрачати багато часу на його приготування. Також в цьому рецепті міститься менше цукру, ніж в його класичному аналогу. Однак...
Пісочні пироги мають приємну структуру і добре поєднуються з ягідними і фруктовими наповнювачами. Випічка з агрусом виходить ніжною, з кисло-солодким смаком.
Садова суниця також підходить для приготування смачного варення. Чим більш стиглими будуть ягоди, з яких воно готується, тим більше аромату воно збереже в процесі заготівлі.
Густе варення з лохини на зиму – це смачні і цікаві ласощі для вашого столу. Такий продукт можна подавати до чаю або додавати в домашню випічку. Щоб приготувати...
Узвар з шипшини володіє хорошим смаком і як ягода, багата корисними для організму речовинами. Готують узвар з шипшини в холодну пору року, для профілактики простудних захворювань.
Один з популярних способів приготування, коли ягоди залишаються в варенні цілими. Його ще називають “ягідка до ягідки”. Полуниця зберігає свій вигляд і форму, не розвалюється
Компот з агрусу на 3-х літрову банку на зиму нескладно приготувати в домашніх умовах. Для цього використовуйте перевірену кулінарну ідею з покроковими фотографіями.
Неможливо пройти повз цього чудового пирога з агрусом, це просто феєрверк смаку. Він готується з найніжнішого пісочного тіста, стиглих ягід у вершковій заливці.
Ароматне суничне варення з лісових ягід нагадає про літо в довгі зимові вечори. Його можна подавати під час чаювання або використовувати як начинку в пирогах. Головне в приготуванні...
Компот з агрусу і яблук на зиму виходить в міру солодким, дуже смачним і ароматним. Його можна пити просто так або подавати з улюбленими десертами, випічкою. Для приготування...
Компот з агрусу і вишні на 3 літри кожен зможе приготувати в домашніх умовах. Для цього використовуйте перевірену кулінарну ідею з покроковими фотографіями. Апетитний напій порадує своїм яскравим.
Компот з агрусу з чорною смородиною в 3-х літрових банках – це дуже смачний напій, який ідеально підходить для тривалого зберігання. Готовий продукт порадує своїм цікавим смаком і...
Компот з агрусу з апельсином на 3 літри виходить неймовірно ароматним і яскравим за смаком. Такий напій можна пити просто так, подавати з випічкою та іншими улюбленими десертами....