морс з журавлини та вишні
60 хв5
Пропонуємо вам рецепт ще одного вітамінного напою з журавлини та вишні. Морс відрізняється незвичайним смаком та красивим насиченим кольором. Пити його можна як у гарячому, так і в...
Львівські пончики на дріжджах і молоці
1 год 40 хв4
Під час останньої нашої поїздки до Львова ми з чоловіком постаралися зайти в усі знамениті заклади національної кухні. Чоловік, звичайно, був в захваті від місцевих домашніх ковбасок і.
морс з журавлини і яблук
2 год 0 хв12
Для приготування морсу краще використовувати яблука солодких сортів, щоб напій вийшов не дуже кислим. Замість яблук також можна використовувати яблучний сік, а замість цукру додати мед.
Кисіль із чорниці
45 хв7
Кисіль з чорниці – це дуже яскраві за смаком і надзвичайно ароматні ласощі. Ягідне частування можна подавати як напій або самостійний десерт. Такий цікавий ягідний продукт сподобається як.
1 год 15 хв10
Чорна смородина та журавлина – поєднання ягід, які відомі своїми корисними властивостями у лікуванні простудних захворювань та підвищенні імунітету. Якщо заморозити достатню їх кількість
10 хв2
У чашу блендера вирушають шматочки банана та заморожені ягоди. Потім все заливається молоком, збивається до однорідної маси і розливається по склянках. Виходить дуже смачний та корисний напій до.
45 хв4
Вишневий кисіль у домашніх умовах зможуть приготувати навіть новачки у кулінарній справі. Для цього використовуйте наш перевірений покроковий рецепт. Готовий напій вийде дуже густим
морс із журавлини в мультиварці
1 год 30 хв5
Журавлинний морс – ваш головний помічник у боротьбі з застудними захворюваннями та поганим настроєм. Пропонуємо приготувати цей чудовий напій за простим рецептом у мультиварці.
Обліпиховий кисіль
45 хв4
Обліпиховий кисіль – це неймовірно ароматний і насичений за смаком домашній продукт. Його можна подавати як напій або як оригінальний вітамінний десерт. Готуйте апетитний кисіль з обліпихи за.
рецепт морсу з журавлини та обліпихи
1 год 15 хв5
Обліпиха і журавлина відмінно поєднуються в морсі. Багатьма ця комбінація інгредієнтів визнана однією з найкращих за смаком та користю. Спробуйте приготувати напій і переконайтеся в цьому самі.
45 хв4
Кисель із журавлини нескладно приготувати в домашніх умовах. Для цього слідуйте простим крокам у нашому перевіреному рецепті. Готовий напій вийде дуже густим та ніжним, а також порадує дивовижним.
1 год 30 хв4
Журавлина і брусниця – джерело вітамінів. У них містяться вітаміни С та В, фітонциди та органічні кислоти. Напій з цих ягід чудово справляється з простудними захворюваннями, а в.
40 хв5
Журавлинний морс у поєднанні з медом і лимоном – Відмінний вітамінний напій. Якщо ви відчуваєте легке нездужання, кращого засобу для боротьби вашого імунітету із хворобою немає.
40 хв6
Журавлинний морс можна приготувати без варіння – так ви збережете масу необхідних організму речовин, які містяться в ягодах журавлини. Щоб напій вийшов ще більш корисним, замість цукру ми.
кисіль із чорної смородини
40 хв4
Домашній кисіль із чорної смородини – це дуже яскраве за смаком і неймовірно ароматне частування. Ягідні ласощі можна подавати як напій або самостійний десерт. Такий цікавий ягідний продукт.
8 год 35 хв15
При розморожуванні журавлина втрачає менше корисних якостей, ніж інші ягоди, так як в її складі є бензойна кислота – природний консервант (перешкоджає розмноженню бактерій, тому продукт
морс зі свіжої журавлини в домашніх умовах
40 хв6
Щоб журавлинний морс став ще корисніше, додайте в нього мед замість цукру. Для кращого розчинення покладіть інгредієнт не в гарячий, а теплий напій.
25 хв2
У чашу блендера відправляється нарізане яблуко, полуниця та шматочки банана, які перед цим вирушають у морозилку на 15-20 хвилин. Потім все заливається молоком, лляною олією і збивається до.
Вівсяне печиво з гарбузом та журавлиною
45 хв5
Часто після приготування ароматної осінньої вечері з гарбуза залишається трохи цього рудого овочу. Не викидати ж свіжий продукт! У таких випадках я із задоволенням починаю готувати печиво з.
Пісочний пиріг з ягідною начинкою
60 хв5
Пісочний пиріг з ягідною начинкою, рецепт якого відноситься до традиційної випічки пострадянських держав. Готують його зазвичай в прямокутній формі з розсипчастого пісочного тіста.