Калорійність на 100 грам (кбжу):
12.7 г.
Білки
10.9 г.
Жири
0.7 г.
Вуглеводи
157
ккал
1 год 10 хв4
Салат Олів’є з куркою відрізняється особливо ніжним смаком, апетитним виглядом та поживними властивостями. Таке частування нікого не залишить байдужим. Підійде як для домашнього
2 год 20 хв8
Це шалено апетитний листковий салат. Хоча його приготування – це справа смаку. Багато хто воліє просто перемішати всі інгредієнти. Але листковим він виглядає набагато красивіше.
2 год 25 хв4
Відварений язик завжди чудово поєднується із сиром. Свіжі огірки у складі дуже освіжають. А любителі можуть спробувати приготувати варіант і з маринованими огірками – анітрохи не гірше.
1 год 10 хв6
Як приготувати Олів’є з яловичиною, ми розповідаємо у нашому перевіреному рецепті з покроковими фотографіями. Апетитне частування порадує яскравим насиченим смаком та привабливим виглядом.
1 год 40 хв8
Мінімум жиру та калорій, максимум білка – все що потрібно від якісної дієтичної їжі. Язик безперечно підходить для цих цілей, салати з ним виходять смачними та поживними.
1 год 50 хв4
Таве-Козі – національна албанська страва і справжня гордість країни. Друга назва страви — Таве Ельбасані, на честь міста Ельбасану, де вона і була придумана.
1 год 10 хв4
Дуже смачний салат Олів’є з індичкою порадує вас не лише своїм смаком, а й корисними властивостями. Частування з додаванням ніжного м’яса птиці нікого не залишить байдужим.
2 год 35 хв8
Салат з язиком та кукурудзою готується дуже просто. Головне – попередньо відварити язик до готовності. Варіння займає приблизно дві години часу, тому краще зробити це заздалегідь.
1 год 20 хв6
Салат «Соняшник» має безліч варіацій. У класичному рецепті обов’язково присутні гриби. Але і без них салат має чудовий смак і залишається таким же ситним. Як приготувати салат «Соняшник».
60 хв2
Найніжніша азербайджанська чихиртма з курки в ароматному соусі неодмінно сподобається вам і вашим гостям. Чихиртма з курки – дуже смачна, ніжна і ситна страва азербайджанської кухні.
3 год 50 хв4
Закуска з яловичого язика із зеленню та помідорами чері у сметано-імбирному дієтичному соусі – ситна, смачна і при цьому корисна. Цю ошатну страву можна приготувати навіть на вечерю...
60 хв2
Фіш енд чіпс (Fish and chips) — національна англійська страва, яка вважається негласним символом Англії. Являє собою філе білої риби, обсмажене в клярі, яке подається з обсмаженою у...
2 год 50 хв8
Зараз булочки Сіннабон можна зустріти не тільки в Америці, але й у всьому світі з усіма своїми цікавими та смачними різновидами: з карамеллю та горіхами, із листковим тістом,...
3 год 0 хв4
Салати з язиком виходять дуже ніжними та ситними. Хороший варіант для того, щоб урізноманітнити своє повсякденне меню.
1 год 15 хв4
Галатопіта (Galatopita) – традиційна страва грецької кухні. Галатопіта або, як її ще називають, галопіта (galopita) є пиріг із запеченого заварного крему. 
35 хв4
Азербайджанську довгу мені доводилося куштувати, і не раз. Колега з Баку частенько готувала цей холодний кисломолочний, сповнений ароматної зелені, супчик. Ділилася бабусиними рецептами
1 год 20 хв5
Ревані (Revani) – класичний десерт, який є присутнім у турецькій кухні з часів Османської імперії. Також іноді його називають рабані (Rabani). Існує думка, що назву ревані десерт отримав, коли.
40 хв15
Бразилія славиться своїм pão de queijo – сирними рулетиками з м’якими жувальним центром. Ці традиційні закуски та частування для сніданку родом зі штату Мінас-Херіас на
1 год 30 хв6
Мусака (Moussaka) – традиційна балканська та східна запіканка з овочів із м’ясом. Зазвичай мусаку готують із баклажанів, картоплі та м’ясного фаршу. Але методи приготування
60 хв10
Шекербура – це національна страва азербайджанської кухні, що є десертною випічкою з начинкою з горіхів, цукру і кардамону. Процес приготування Шекербура (шакер бура) –