35 хв6
Бажаєте здивувати своїх гостей незвичайною стравою на святковому столі? Приготуйте крабовий салат із чіпсами! Дуже оригінальна страва, готується за лічені хвилини, а результат виходить
1 год 20 хв4
Насичена окрошка з приємною легкою кислинкою виходить з додаванням лимонної кислоти. Простий інгредієнт робить блюдо яскравим і освіжаючим. Беріть на замітку цікавий домашній рецепт.
60 хв4
Гарбуз однаково добре підходить як для приготування основних блюд, так і для десертів. Гарбузова панна-котта з карамеллю виходить неймовірно ніжною, ароматною та яскравою.
2 год 30 хв2
Фейжао тропейро (Feijão tropeiro) – традиційна бразильська страва, яка складається з квасолі, змішаної з борошном маніоки, ковбасками, яйцями, часником, цибулею та іншими інгредієнтами. 
1 год 20 хв14
Кутаби у нашій родині люблять усі! Якщо є можливість, то готуються вони дружно та швидко. Кутаби можна приготувати не тільки з м’ясом та зеленню, але і з будь-якою...
20 хв1
Страпацада (Strapatsada / στραπατσάδα) – популярна страва грецької кухні. Базовими інгредієнтами страпацади є яйця, помідори та оливкова олія. Через доступність і низьку вартість цих
15 хв3
Італійці люблять додавати у страви в’ялені томати та базилік. Це класичне поєднання інгредієнтів неймовірно смачне. З його допомогою навіть звичайнісіньку закуску можна перетворити
1 год 15 хв4
Голубці з курячим фаршем виходять неймовірно ніжними та соковитими. Така страва ідеально підійде для ситного та смачного сімейного обіду чи вечері. Приготувати частування зможе кожен.
50 хв6
Дивовижний вважається делікатесом. Найчастіше у приготуванні страв використовують яловичий або телячий язик. Язик – низькокалорійний поживний продукт, ніжний за структурою та дуже смачний.
1 год 10 хв4
Неймовірно популярний рибний суп або «уха по-албанськи». Готують леврек із морського окуня чи лаврака (сибас) з додаванням овочів. Незважаючи на те, що страва неймовірна ситна, вона зовсім нежирна.
3 год 2 хв4
Мандаринова панна котта – легкий, освіжаючий та дуже смачний святковий десерт. Процес приготування Мандаринова панна котта – простий, невигадливий у приготуванні та дуже апетитний святковий десерт.
3 год 0 хв7
Класичні голубці зі свіжої капусти в каструлі з рисом і фаршем – це популярна страва, яку зможе приготувати не тільки досвідчений кулінар, але і господиня-початківець.
2 год 55 хв5
Перед вами рецепт смачного та корисного салату – салат з язиком – це відмінний делікатес, тому що язик за смаковими якостями не зрівняється з будь-яким іншим видом м’яса....
2 год 25 хв4
Відварений язик завжди чудово поєднується із сиром. Свіжі огірки у складі дуже освіжають. А любителі можуть спробувати приготувати варіант і з маринованими огірками – анітрохи не гірше.
1 год 30 хв8
Оригінальний та ситний салат з язиком можна подавати як до сімейної вечері, так і до святкового столу. Смачний делікатес зробить закуску апетитною та особливою. Як розпочати готувати салат.
60 хв6
Юшка з товстолобика – дуже смачна, ароматна і корисна страва. Юшка вважається прародителькою всіх перших страв Київської Русі. Готували юшку з найдавніших часів, оскільки поселення
3 год 20 хв4
Салат з яловичим язиком та смаженими грибами – смачна, але довга у приготуванні страва. Якщо ви захочете приготувати цей салат, то рекомендую завчасно відварити яловичий язик.
1 год 40 хв8
Мінімум жиру та калорій, максимум білка – все що потрібно від якісної дієтичної їжі. Язик безперечно підходить для цих цілей, салати з ним виходять смачними та поживними.
2 год 35 хв8
Салат з язиком та кукурудзою готується дуже просто. Головне – попередньо відварити язик до готовності. Варіння займає приблизно дві години часу, тому краще зробити це заздалегідь.
10 хв8
Дзадзикі (Tzatziki / Τζατζίκι) – традиційна страва грецької кухні. Дзадзикі є соусом на основі йогурту, з додаванням часнику, огірків, оливкової олії, солі та зелені (зазвичай кріп або м’