Цікавий спосіб приготування домашньої кабачкової ікри в мультиварці – з томатною пастою і майонезом. Готовий продукт вийде соковитим і ароматним. Використовуйте його для приготування інших закусок.
Інгредієнти
Порції: –+
- Кабачок 2 кг.
- Цибуля ріпчаста ½ кг.
- Часник 3 зуб.
- Томатна паста 200 гр.
- Майонез столовий молочний 250 гр.
- Сіль 2 ст. л.
- Цукор-пісок 1 ст. л.
- Рослинна олія 100 мл.
Кроки
- Промиваємо кабачки, очищаємо їх від насіння і шкірки. Нарізаємо продукт невеликими шматками.
- Прокручуємо кабачок в м’ясорубці. Також чинимо з цибулею і часником.
- Перекладаємо масу в чашу мультиварки.
- Заливаємо масу рослинною олією.
- Готуємо частування 50 хвилин в режимі “Тушкування”.
- Після готовності додаємо сюди сіль, цукор, майонез і томатну пасту.
- Продовжуємо готувати в тому ж режимі ще 30 хвилин.
- Соковита ікра з кабачків з майонезом і томатною пастою готова. Можна пробувати!