Кабачкова ікра з майонезом і томатною пастою в мультиварці

Кабачкова ікра з майонезом і томатною пастою в мультиварці

Цікавий спосіб приготування домашньої кабачкової ікри в мультиварці – з томатною пастою і майонезом. Готовий продукт вийде соковитим і ароматним. Використовуйте його для приготування інших закусок.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
3 год 0 хвДрук
  • Промиваємо кабачки, очищаємо їх від насіння і шкірки. Нарізаємо продукт невеликими шматками.
  • Прокручуємо кабачок в м’ясорубці. Також чинимо з цибулею і часником.
  • Перекладаємо масу в чашу мультиварки.
  • Заливаємо масу рослинною олією.
  • Готуємо частування 50 хвилин в режимі “Тушкування”.
  • Після готовності додаємо сюди сіль, цукор, майонез і томатну пасту.
  • Продовжуємо готувати в тому ж режимі ще 30 хвилин.
  • Соковита ікра з кабачків з майонезом і томатною пастою готова. Можна пробувати!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь