Рецепти французької кухні
Листкове бездріжджове тісто для круасанів – це більш швидкий і простий в приготуванні в продукт. Але не дивлячись на відсутність дріжджів, випічка виходить пишною і рум’
Суфле на основі сметани можна робити з додаванням різних топінгів, ягід і фруктів, це урізноманітнює десерт яскравими кольорами і смаками. Суфле виходить легким і тане в роті.
Рататуй за класичним рецептом тепер запікається в духовці, але можна зробити це і більш традиційним способом – приготувати рататуй в грубці за умови її наявності; в будь-якому випадку...
Домашні круасани з листкового дріжджового тіста – процес трудомісткий, але захоплюючий. Готовий продукт виходить пишним і м’яким. Випічку можна подавати до чаю або використовувати
Старий добрий пломбір з ідеальним вершковим смаком і дражливим запахом ванілі зараз став справжньою легендою. Через десятиліття вже дорослі ласуни з ностальгією згадують це культове морозиво.
Салат Нісуаз родом з Франції. У перекладі його назва означає, що блюдо приготовлено так, як в Ніцці. У нас закуска не так популярна, як Цезар або грецький салат....
Чи знаєте ви, що слово “шарлотка” прийшло до нас з Франції і буквально означає “яблука, запечені в тісті”? Звичайно, з часом рецепт максимально спростили, але смак і зовнішній.
Шарлотка, приготована на основі кефіру і печена в мультиварці, напевно, порадує любителів «мокрих» пирогів, так як десерт виходить дуже ніжною і танучою в роті. Зробивши один раз шарлотку...
Для того щоб приготувати пишний і ароматний яблучний пиріг не обов’язково витрачати багато часу і сил. На допомогу приходить мультиварка і процес настільки спрощується, що від вас вимагається.
Для того щоб відчути запах Франції багато не треба! Досить мати трохи гарбуза, прованські трави і півгодини вільного часу. В результаті ми отримаємо дуже смачне і ніжне блюдо...
Смачна, ароматна, незвичайна заправка, яка змусить навіть самий банальний салатик заграти новими фарбами. Зерниста гірчиця дає неймовірний аромат і незвичайні лопаючі на язику кульки
Ще один цікавий рецепт бісквіта. Він виходить пористим і повітряним навіть без використання розпушувача або соди. Основну роль тут відіграють добре збиті яйця. Трохи вологий, немов шифоновий, він.
Якщо ви давно хочете спробувати справжній Французький цибулевий суп, але побоюєтеся, що вам не сподобається саме консистенція самої цибулі, цей рецепт для вас. Тут всі складові на фінальному...
Класичний Французький цибульний суп з білим вином і сиромЯкщо ви ніколи не пробували справжній Французький цибулевий суп, зупиніться на цьому рецепті. Ароматний, ситний, просто неймовірно смачний – він.
Працювати з печінкою — справа непроста. Щоб зробити цей делікатний продукт ідеальним за текстурою і смаком, слід оволодіти деякими хитрощами. Або ж знати рецепт, за яким яловича печінка виходить.
Мені дуже подобається крем-брюле, але протягом багатьох років у мене все ніяк не доходили руки приготувати його вдома. Все тому, що цілого набору порційних формочок у мене немає,...
Побувавши пару років тому у Франції, я вперше спробувала закусочний флан. Це ніжний заливний пиріг з овочами, який там подають у багатьох ресторанах. Приїхавши додому, я відразу ж...
Коли я готую буряковий салат, саму буряк волію використовувати сирим. Мені подобається його соковитість і хрустка текстура. Але іноді без термообробки не обійтися.
Починаємо готуватися до Нового року – оновлена добірка святкових рецептів вже висить на головній сторінці блогу, буду потихеньку постачати вас новими рецептами. Почну з холодної закуски –
Приготуйте відбивні зі свинини, запечені в духовці з помідорами і сиром. Повірте, від такого обіду будуть всі в захваті, ситі і задоволені. Всі рецепти описані покроково та з...