Мариновані помідори черрі — простий рецепт

Мариновані помідори черрі

Від звичайних помідорів чері відрізняються не тільки своїми розмірами, але і смаком, адже вони набагато солодше. При цьому помідорчики апетитно виглядають на будь-якому столі.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
40 хвДрук
  • Попередньо стерилізуємо банки і на дно кладемо парасольки кропу, зубчики часнику, лаврові листочки, зерна гірчиці і горошинки перцю, при бажанні листя смородини.
  • Заповнюємо ємності попередньо промитими помідорами черрі.
  • Вміст банок заливаємо окропом і залишаємо на 10-15 хвилин.
  • В цей час підготуємо маринад. Тут все просто: в каструлі з водою розмішуємо цукор і сіль, кладемо кропові парасольки, лаврові листочки, горошини перцю і насіння гірчиці.
  • Кип’ятимо маринад 15 хвилин, в кінці вводимо оцет і знімаємо з вогню.
  • З черрі зливаємо воду, заливаємо маринад, закочуємо.

Для консервації вибираємо щільні і зрілі плоди. Перезрілі не збережуть свою цілісність, а недостиглі не вийдуть такими пряними і солодкими на смак.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь