Новорічний стіл 2019-2020: меню з фоторецептами страв на Новий рік

новорічний стіл 2020
Зміст
  1. Рецепти на Новий 2020 рік — що має бути на новорічному столі 2020?
  2. Меню того, що готувати нове і цікаве із других страв в новорічну ніч
  3. Курка цілком з картоплею в духовці — найсмачніший рецепт
  4. М’ясо зі свинини по-французьки на Новий рік
  5. Гаряче блюдо з яловичини на святковий стіл — швидко, смачно і недорого!
  6. Новорічна качка, яка тане в роті
  7. Картопля з сиром і м’ясом в духовці
  8. Гусак з яблуками і чорносливом до Нового 2020 року
  9. Курячі шашлики на свято
  10. Новорічна піца — смачна до безумства
  11. Салати і закуски до Нового року: прості і смачні
  12. Новорічний салат 2020 — дивовижно смачний рецепт, який з’їдять першим зі столу
  13. Салат Олів’є у вигляді Щура символу року
  14. Фаршировані яйця з сиром, часником і майонезом
  15. Королівський салат, який просто тане в роті — дуже ніжний
  16. Ситий пан — святковий салат м’ясний
  17. Тарталетки з ікрою і вершковим сиром
  18. Закуска мандаринки для мишки — головне блюдо на Новий рік
  19. Рецепти бутербродів на святковий стіл
  20. Новорічні десерти до 31 грудня
  21. Новорічний десерт в келиху (креманках) без випічки
  22. Ялинові шишки без випічки
  23. Десерт з мандаринами за 15 хвилин
  24. Сніговики і ялинки з бізе
  25. Торт на Новий рік своїми руками для мишки — простий і смачний рецепт

Хочеться запропонувати сьогодні таке новорічне меню, щоб ваші столи були найсмачнішими в цей урочистий святковий день. Думаю з такими новими і цікавими рецептами які будуть представлені в цій статті зробити це буде можливо. Я підготувала безліч простих страв, які з радістю можете взяти собі на замітку і зачаровувати друзів і рідних. Так що не мучтеся, головним питанням, що ж таке приготувати смачне і цікаве на Новий рік, щоб всі були задоволені. А переходьте одразу до справи.

Пропоную розглянути колекцію, яка містить в собі покрокові інструкції, а також фото. Крім цього є відеоматеріали з каналу ютуб. Беріть ці підказки і починайте дивувати гостей вперше ж хвилини.

Адже добірка містить в собі найкращі рецепти приготування других страв, святкових закусок, салатів і оригінальних десертів. Зустрічайте символу року в колі близьких і рідних з ласими частуваннями. Нехай стіл буде саме таким і станеться диво. Прийде Дід мороз з мішком подарунків, прикрасить вікна сніжинками, а ялинку гірляндами. Буду звучать привітання і побажання.

Вообщем влаштуйте атмосферу позитиву і радості. Всі страви повинні подаватися красивими і яскравим оформленням. Адже погодьтеся, смачно їжа — запорука хорошого вечора. Нехай всі великі і маленькі мрії збудуться.

Отже, починаємо і переходимо до змісту.

Рецепти на Новий 2020 рік — що має бути на новорічному столі 2020?

Признавайтесь, теж таким питанням спантеличені? І дійсно, в останні дні грудня побіжите на свою кухню і будете готувати різні смаколики. Починаючи з других страв і закінчуючи закусками, салатами і десертами. Наступний рік буде під заступництвом Білого пацюка — забавного звіра. Тому постарайтеся йому догодити. Купуйте всі продукти заздалегідь в магазинах, щоб потім почати «чаклунство».

На святковий стіл, як уже заведено за традицією виставляйте і це не забороняється — м’ясні та рибні тарілки, закуски і салати, торти та десерти. У цей день часто ставляться пельмені або манти, пироги печуться і подаються різного роду алкогольні та безалкогольні напої.

Звичайно, сказати, що я розглянула в цій статті всі страви не можу, так як їх може бути безліч. Але вирішила підібрати новинки і постаралася вибрати саме популярні і користувалися великою популярністю ласощі. Сподіваюся, все що ви побачите, вам точно сподобається. І ви скористаєтеся цими смачними і простими рецептами ні один раз, вірніше не один рік.

Отже, поспішаю поділитися відразу ж неймовірними і дивовижно смачними рецептами від каналу ютуб, вирішувала в цей раз бути оригінальною. Зазвичай відео завжди вставляю в кінці замітки, а в цей раз пішла іншим шляхом, забирайте собі ці кулінарні шедеври:

І не забудьте про веселу атмосферу, спорудити ялинку разом з дітьми, прикрасити вікна, приміщення сніжинками, створіть декорації і вироби своїми руками.

Меню того, що готувати нове і цікаве із других страв в новорічну ніч

Все в Новий рік чекають якогось чарівництва і чудес. А як без цього і тому пропоную начудуватися парочку гарячих других страв. У збірці зібрані різні варіанти приготування м’яса і навіть птахи. Крім цього, в самому кінці вирішила побалувати вас піцою у вигляді ялинки. Така знахідка чудово впишеться у ваш будинок. Не проходьте мимо!

Що ж, починаємо діяти і пропоную ознайомитися з колекцією рецептів. Беріть це меню і готуйте з задоволенням для гостей і для ваших близьких і рідних. І так, домовтеся з вашої талією. Все жартую, так весело ж!

Курка цілком з картоплею в духовці — найсмачніший рецепт

Чи Любите ви курочку, а з хрусткою скоринкою і соковитим м’ясом всередині? Так, і ще раз так. То, тоді цей спосіб приготування точно для вас. Виручить завжди. Птах буде виглядати настільки привабливою, що всі ахнуть. А який запах буде літати по кухні і в будинку. Дивіться не впадіть в непритомність.

Знадобиться:

  • курка -1,5 кг;
  • 1,5 ч.л. паприки;
  • 1 ч. л. карі;
  • 1, 5 ч.л. солі;
  • 1 ч. л. суміші перців;
  • майонез -1 ст. л. з чубчиком;
  • яблука – 2шт;
  • часник 1 зубчик;
  • вершкове масло – 15-20 гр;
  • картопля- 14 шт;
  • суміш приправ для картоплі за смаком (2 ч.л. + сіль, перець по щіпці)
  • рослинна олія- 3-4 ст.л.

Етапи:

1. Насамперед підготуйте птицю до роботи. Якщо вона охолоджена, то промийте її і обітріть паперовим рушником. Якщо заморожена, то розморозьте і також промийте і обсушіть. Видаліть сальну залозу. Потім натріть її сухим маринадом. Який зробіть із (можна зробити на свій розсуд і на свої смакові уподобання):

  • паприка — 3 ч. л
  • каррі — 2 ч. л
  • сіль — 2 ч. л
  • суміш перців — 1 ч. л

Змішайте цю композицію зі столовою ложкою майонезу з гіркою і масажними рухами натріть курку зсередини і зовні.

2. Дивіться, бачите як чудно, птах весь развазюканий!

3. Тепер зав’яжіть їй ніжки ниткою, щоб вона не хотіла полетіти, жарт.

Важливо! Нитка повинна бути натуральною, а не синтетичною, а то розплавиться.

Далі нафаршируйте шматочками яблук грудку, і якщо є бажання, зашийте за допомогою ниток і зубочисток. Або залиште отвір відкритим.

4. Накрийте птицю харчовою плівкою або пакетом і залиште на ніч — супер. Або хоча б на пару годин в прохолодному місці.

5. Як час вийде, курку з яблуками покладіть на змащену олією фольгу і по діаметру розташуйте очищені картоплини. Зверху накрийте листом. Приберіть в духовку на 30 хвилин при температурі 200 градусів. Якщо є конвекція увімкніть її.

6. Так, що тепер, зніміть фольгу і переверніть картоплини лопаткою. У відкритому положенні, як показано на фото поставте блюдо і зажарте птицю з овочами ще 20 хвилин (180 градусів).

7. При подачі можна натерти тушку зубчиком часнику для додаткового відтінку і прикрасити листям салату і кропом. Приємного апетиту!

М’ясо зі свинини по-французьки на Новий рік

Ну як же в Новий рік, та ще й без такого м’яса, ну ніяк не можна. У багатьох сім’ях за традицією готується саме це блюдо. Воно швидке і практичне. Що ж, вирішуйте і ви зробити цю ласунку. Це бомба, дивіться не вибухну).

Знадобиться:

  • мясо свинини порційними кусочками – 500-600 гр;
  • помідори – 3 шт;
  • цибуля ріпчаста – 2 шт;
  • сир – 150 гр;
  • паприка – щіпка;
  • перець мелений – щіпка;
  • приправа для свинини або для шашлику – 0.5 ч.л.;
  • суміш перців – щіпка;
  • сіль;
  • соєвий соус – 1 ч. л;
  • соус теріякі- 1 ч. л.;
  • рослинна олія – 1 ч. л.

Етапи:

1. Отже, візьміть шматочки свинини або яловичини і відбийте молоточком, як ніби ви робите відбивні. І замаринуйте в маринаді. Для його приготування візьміть соєвий соус, соус теріякі (якщо його немає, то не додавайте) + паприка солодка і мелена, перець мелений за смаком, приправа для м’яса, 1 ч. л. рослинної олії. Змастіть такою заправкою свинину з обох сторін і дайте промаринуватися близько 1 години в теплі.

2. Ось такі шматочки вийшли, викладіть їх на деко застелений фольгою.

3. Розмістіть зверху кільця цибулі і посоліть, поперчіть. Попередньо змастіть м’ясо ще тонким шаром майонезу.

4. Наступним шаром викладіть кружечки помідорів, як показано нижче на знімку, присолите. І так, змастіть рівномірно майонезом.

Випікайте в духовці до готовності при температурі 180-200 градусів 30 хвилин, перед 5 хвилин до завершення розкидайте тертий сир. Щоб він зміг красиво розплавитися. Їжте на здоров’я таке м’ясо по-французьки. Приємних пригод!

Гаряче блюдо з яловичини на святковий стіл — швидко, смачно і недорого!

Хочете, щоб ваші гості були в повному захваті від побаченого, то тоді здивуйте їх рулетом, так незвичайним, а у вигляді м’ясної гармошки. Це супер ласощі, перед яким не встоїть ніхто.

Знадобиться:

  • яловичина або свининна – 2 кг;
  • помідори 4 шт;
  • сир – 150 гр;
  • часник -6-8 зубчиків;
  • фрпнцузька гірчиця – 3 ст.л;
  • соєвий соус- 3 ст. л;
  • рослинна олія – 3 ст.л;
  • перець чорний мелений – 1 ч.л;
  • приправа для мяса – 1 ч. л;
  • сіль.

Етапи:

1. Візьміть шматок м’яса, як свинина або яловичина, вибирайте самі, що любите. Порубаєте ось таким чином, як показано на фото. Товщина шматочків приблизно 1-1,5 см, до кінця не дорізайте, щоб вийшла гармошка, такий рулетик.

2. Потім зробіть маринад, змішайте 3 ст. л рослинного масла 3 ст. л соєвим соусом, 3 ст. л французької гірчиці, 1 ч. л чорного меленого перцю, сіллю і приправою для м’яса. Розмішайте.

3. Натріть отриманою сумішшю гармошку, але спочатку яловичину посоліть зсередини і зовні. Накрийте харчовою плівкою і замаринуйте протягом 2-3 годин у прохолодному місці, краще буде, якщо залишите на ніч.

4. Далі необхідно розкласти круглі шматочки томатів і часточки часнику (теж подрібніть їх на круглі пластинки). Потім сир порубаєте на прямокутні шматочки і теж закладіть в гармошку. Ось таке фаршироване м’ясо вийшло, і швидко і красиво! А що буде далі, фантастика!

5. Покладіть їстівний шматок на фольгу і накрийте нею з обох сторін. Проткніть в декількох місцях зубочисткою, щоб легко вентилювалось повітря.

Запікайте в духовці, температуру виставте 180 градусів, а через півтори години фольгу приберіть, щоб м’ясо підрум’янилося. І залиште ще на 15 хвилин.

6. Ось така краса вийшла, ну реально при вигляді її прокидається апетит, якщо його ніколи немає. А от якщо навпаки, завурчит в животі.

Їжте із задоволенням і готуйте не тільки таке гаряче блюдо в дні свят, але і просто так. Приємних миттєвостей!

Новорічна качка, яка тане в роті

Наступний варіант, який хочу запропонувати, це качка, яку легко можна запекти в духовці. І зробити це не так важко, як здається. На блозі є пара інших статей, якщо ви новачок, то вони явно будуть корисні, так як у них безліч порад і рекомендацій, завдяки яким ця страва ну не може не вийти.

Цього разу покажу інший рецепт приготування, а саме новинку — птах буде зажаруватися в пиві. Хто любить класичні варіанти, прошу сюди. Ух, вийде і соковито і м’яко, м’ясо ульотне і ароматне, тане в роті.

Знадобиться:

  • качка -1 шт;
  • сіль- 0,5 ч. л. на 1 кг;
  • перець або суміш перців за смаком;
  • пиво – 1 металева банка;
  • яблука – 2-3 шт.

Етапи:

1. Якщо птах у вас ще не обгорілий, то пройдіться газововим пальником, щоб пішли всі волоски. Крила по суглоби обріжте ножем.

2. Качку посоліть і поперчіть за смаком, зазвичай береться 1 ч. л на кг птиці. З перцем не переборщіть. Натирайте з однієї й іншої сторони і всередині теж. Хочете обітріть улюбленими приправами або сумішшю перців.

3. Після нафаршируйте яблуками, порізавши їх на четвертинки. Загорніть в плівку і дайте промаринуватися пару годин в прохолодному місці.

Наступний крок, викладіть заготовку на деко, на який спочатку помістіть крила, щоб птах не лежала на поверхні скляного посуду.

І самий відповідальний момент і головний інгредієнт — залийте пивом. Накиньте фольгу і відправте в духовку розігріту до 200 градусів на 2 години.

4. Після зніміть фольгу і відправте для золотистої скоринки, знову в духовку ще на півгодини.

5. Ось таке чудо вийшло, виглядає качка шикарна, і на смак — чудова. Пробуйте зробити, а після дегустуйте.

М’ясо виходить ніжним і м’яким, як і яблучка — просто одна смакота і задоволення його їсти. Приємного апетиту!

Картопля з сиром і м’ясом в духовці

Для наступної страви слів не потрібно, зробіть таку їстівну книжку як рекомендує автор. І подавайте на стіл тільки в гарячому вигляді, хоча і в холодному ця смакота підкорить будь-якого. Ще і виглядає шикарно!

Гусак з яблуками і чорносливом до Нового 2020 року

Зазвичай гусака запікають на Різдво, а чому б не зробити ще і в інший день, здогадуйтеся в який? Ось саме, тому, якщо в запасі є така пташка, то готуйте саме її. Або ж приймайте рішення, біжіть на ринок за покупкою. Звичайно, з домашнього гусака вийде супер частування.

Знадобиться:

  • гуска 2-4 кг;
  • апельсин – 1шт;
  • яблука – 4-5 шт;
  • часник;
  • оливкова олія;
  • соєвий соус;
  • мід;
  • гірчиця;
  • сіль, перець;
  • прованські трави.

Етапи:

1. Щоб гусак вийшов не пересушеним і красивим, його попередньо необхідно замаринувати. Для цього змішайте сіль, мелений чорний перець, приправи з оливковою олією і розмішайте. З птиці зріжте зайвий жир і сальну залозу. Масажними рухами змастіть тушку зовні і всередині. Замотайте в харчову плівку і дайте замаринувати 12 годин в холодильнику.

2. Далі перед смаженням, поріжте на шматочки фрукти. Помістіть апельсини і яблука в отвір. Занадто туго не фаршируйте, щоб все добре просмажене і приготувався. Ніжки зв’яжіть ниткою.

3. Крила оформіть фольгою, щоб не підгоріли. А також верхівку теж прикрийте папером.

Картоплю очистіть і посоліть, збризніть злегка оливковою олією, викладіть на деко.

Викладіть На решітку гусака, вниз поставте форму з картоплею. Готуйте в духовці 2-3 години при температурі 180 градусів. За 30 хвилин до готовності зніміть фольгу, щоб скоринка запеклася. Змастіть заготівлю соусом (соєвий соус з’єднайте з гірчицею і медом, візьміть все по 1 ч. л).

Картоплю можна вийняти раніше зазначеного часу, наприклад, через 40-50 хвилин, дивлячись який сорт, як вона стане м’якою.

4. Подавайте качку з яблуками, апельсинами і не забудьте ще про ароматну картоплю, яку приправте кропом. Приємного апетиту!

Курячі шашлики на свято

Оскільки знаю, що багато роблять на Новий рік цілісну курку, але це зовсім не значить, що її кожен раз варто запікати саме таким способом. Адже можна збагнути і шашлики. Адже це божевільне блюло, і гарне і смачне. А якщо ще й овочами прикрасите, отримаєте унікальний шедевр.

Інгредієнти:

  • куряче філе – 1 кг;
  • прованські трави;
  • перець болгарський – 0Б5 ч. л;
  • цибуля 1-2 шт;
  • мід – 1 ч. л;
  • гірчиця діжонська – 1 ч. л;
  • соус теріякі – 1 ч. л. по бажанню;
  • соєвий соус – 3-4 ст. л;
  • перець мелений чорний – щіпка.

Етапи:

1. Куряче філе помийте і обсушіть паперовим рушником. Поріжте на невеликі шматочки. Приправити меленим чорним перцем, додайте соєвий соус, гірчицю діжонську, соус теріякі (можна і не додавати), прованські трави та мед. Перемішайте руками і залиште м’ясо маринуватися на 1 годину в теплі.

2. Далі порубаєте на скибочки солодкий болгарський перець.

3. Ріпчасту цибулю на четвертинки.

4. Потім курку та овочі настроміть, поперемінно чергуючи на шпажки-шампура.

5. Викладіть на скляну форму, обернувши її фольгою і смажте страву в духовці при температурі 180 градусів 20 хвилин. Після шашлики переверніть і чекайте ще 20 хвилин. Приємних миттєвостей! Як бачите, вийшло супер.

Новорічна піца — смачна до безумства

Думаю, що від такої піци в домашньому виконанні ніхто не захоче відмовитися. Тим більше, якщо її виконати в новорічному стилі у вигляді ялинки. Це буде стильно, модно і звичайно ж апетитно. Сміливо готуйте, щоб близькі пальчики облизувалися.

Знадобиться:

  • 250 мл. води;
  • 1,5 ч. л. сухих дріжджів (15 гр. свіжих);
  • 1 ст. л. цукру;
  • 1 ч. л. солі;
  • 20 мл. рослинної олії;
  • 400 гр. муки;
  • томатний соус;
  • сир моцарелла;
  • помідори черрі;
  • болгарський червоний перець;
  • ковбаса, домашнябуженина;
  • гриби.

Етапи:

1. Для початку підготуйте інгредієнти для тіста, воно буде дріжджовим.

2. У миску налийте теплу воду, приблизно 40 градусів, не більше. Додайте 1 ст. л цукру і перемішайте, розкришите дріжджі. Внесіть борошно 3 ст. л від загальної кількості. Розмішайте і залишіть опару на 15 хвилин піднятися, щоб вийшла шапочка.

Далі додайте сіль і частинами всю муку.

Спочатку тісто замішують ложкою в мисці, а після перекладіть на стіл і зробіть заміс руками. Руки змастіть рослинною олією, залишки вилийте тісто.

3. Тісто виходить злегка липковатое. Перекладіть його в чашку, яку змастіть рослинним маслом і накрийте рушником або харчовою плівкою, залишити на 1 годину в теплі.

4. Для начинки можете використовувати будь-які інгредієнти, наприклад шинку, ковбасу, гриби, пару яєць, сир, болгарський перець і помідори. А також будь-які приправи, наприклад італійські трави, які з’єднайте з кетчупом.

5. Обімніть тісто і по закінченню часу поділіть на 11 частин, кожну з яких розкачати в коло і з’єднайте один з одним.

Укладіть начинку, змастіть кожен пластик тесту кетчупом, далі викладіть:

  • сир стружкою;
  • різані гриби печериці;
  • копчена курка або будь-яке м’ясо, ковбаса;
  • сир стружкою;
  • помідори черрі половинками для прикраси і зверху зірочка з болгарського перцю і смужки по виробу, як ніби це гірлянда.

6. Духовку попередньо розігрійте до 180 градусів і поставте деко на 30 хвилин. Ось що вийшло. Пиріг оформіть зеленню петрушки. Приємних вражень!

Салати і закуски до Нового року: прості і смачні

Рухаємося далі, що стосується всіма улюблених закусок і салатів, то без них — ну явно нікуди. Робіть їх побільше, єдино закуски рекомендую виконати прям перед подачею до столу. А от салати можна виконати напередодні. Тому вибирайте неважкі і швидкі рецепти, щоб все встигнути.

Не забувайте звичайно ж про Олів’є, чи Оселедця під Шубою, ну не могла пройти повз їх, а то раптом забули. Або наприклад Мімоза відмінно впишеться на новорічний стіл.

Новорічний салат 2020 — дивовижно смачний рецепт, який з’їдять першим зі столу

Цей спосіб приготування є універсальним, тому що такий салат готує кожна господиня в дні свята. Знаєте, про який йде мова? Так, з куркою.

Знадобиться:

  • куряче філе або мясо курки – 300 гр;
  • сир- 180 гр;
  • яйця курячі – 3 шт;
  • цибуля ріпчаста – 1 шт;
  • мариновані огірки 2 шт;
  • мигдаль – 0,2 кг;
  • сіль перець за смаком;
  • майонез – 3 ст. л.

Етапи:

1. Картопля відварна і відварну курячу грудку порубаєте на дрібні кубики. Варені яйця очистіть і розділіть на жовтки і білки.

Картопляні кубики з’єднайте з майонезом і викладіть на тарілку у дві купки, що нагадують шишки.

2. На середній тертці натріть сир і жовток. Додайте нарізану курячу грудку і кубики маринованих огірків, майонез і перець. Маса вийде досить густе, але не сухою.

3. Покладіть цю суміш на заготовки.

4. У висновку натріть на дрібній тертці білок і розкидайте на салат. І плюс обсмажте горішок мигдалю (можна замінити на кукурудзяні пластівці) і розмістіть на закуску, це будуть лусочки шишки.

Із зворотного боку покладіть гілочки розмарину, кропу або гілки цієї їли. Дивовижно смачний салат, просто незрівнянний!

Салат Олів’є у вигляді Щура символу року

Ну, як звичайно ж без олів’є обійтися. Правда пропоную оформити його не банально в вазочці, а по-новому у вигляді головного героя — символу нового року. Таке їстівне ласощі нікого осторонь не залишить. Їжте із задоволенням і робіть побільше, приблизно тазик). Мишка буде рада.

Фаршировані яйця з сиром, часником і майонезом

Хочете рецепт-бомбу? Тоді зробіть цю закуску і будете задоволені не тільки ви, але і всі навколишні, які цю красу спробують. На сайті є ще інша добірка з рецептами таких яєць з начинками, тому можете отримати звідти масу ідей, якщо цей варіант вас не влаштував.

Знадобиться:

  • варені яйця – 5 шт;
  • плавлений сирок -100 гр;
  • часник – 2-3 зубчиками за смаком;
  • майонез.

Етапи:

1. Відваріть в круту курячі яйця. Остудіть і очистіть від шкаралупи. Потім відокремте білки від жовтків. І жовтки виделкою обімніть, щоб вийшла кашка. Плавлений сир натріть на дрібній тертці і додайте до жовтків. Туди ж видавіть зубчики часнику, покладіть 3 ст. л майонезу і розмішайте.

2. Нафаршируйте підготовленою начинкою білки. Прикрасьте стрічками свіжих огірків і дрібно порізаним кропом.

Щоб вийшло красиве святкове блюдо, які можна піднести на Новий рік чи будь яке інше свято. Готуйте з радістю!

Королівський салат, який просто тане в роті — дуже ніжний

Наступний варіант, досить простий і дивовижний. Подобається гурманам і не тільки. Виглядає він незрівнянним чином, з’їдається швидко, я б сказала в мить. Завдяки оригінальним компонентів, які в ньому присутні.

Знадобиться:

  • яйця курячі – 3 шт;
  • картопля – 2 шт. (250 гр);
  • сир – 150 гр;
  • крабові палички – 200 гр;
  • креветки – 400 гр;
  • майонез – 160 гр;
  • ікра мойви – 160 гр.

Етапи:

1. Майонез змішайте з ікрою мойви, розмішайте і заправте такою масою кондитерський мішок або зробіть ось такі мішечки, відрізавши кінчик, щоб вийшло отвір, як на фото. Зручно наносити і змащувати салат.

Картоплю і яйця відваріть до готовності у воді і остудіть, очистіть.

2. Далі проведіть збірку салату, для цього викладіть першим шаром в спеціальну форму:

  • терту картоплю + соус;
  • тертий сир на середній тертці і соус;
  • курячі терті яйця на дрібній тертці, соус;
  • крабові палички дрібно порубані соломкою.

3. Далі нанесіть знову соус і акуратно розрівняйте ложкою поверхню. Викладіть очищені креветки, оливки і зелень для прикраси. Приберіть форму і дайте охолонути закуски в холодильнику пару годин.

Ситий пан — святковий салат м’ясний

Наступне назва говорить сама за себе. Вже точно, ви будете ситі, у голоду немає шансів. Робіть цей слойоний салат і їжте на здоров’я. Адже він ще і дуже смачний.

Знадобиться:

  • картопля відварна – 500 гр;
  • гриби мариновані – 250 гр;
  • огірки мариновані – 300 гр;
  • куряче філе – 400 гр;
  • ковбаса копчена або шинка – 200 гр;
  • сир – 200 гр;
  • яйця- 6 шт;
  • майонез- 350 гр.

Для прикашення:

  • зелень кропу і петрушки, перепелині яйця, свіжі огірки, салат, оливки, відварена морква.

Етапи:

1. Салат викладається шарами на великому блюді. Для цього на нього покладіть знімну або роз’ємну форму (кільця 24 см), а в центр помістіть склянку.

Отже, першим шаром тертий відварну картоплю, далі: соломкою солоні огірки, дрібно рубані мариновані гриби, смажена куряча грудка дрібними кубиками.

Кожен шар змащувати сіточкою майонезу.

2. Після курячі терті яйця, майонез, шар кубиків шинки і сіточка майонезу.

3. Потім на середній тертці натріть сир і зробіть сіточку з майонезу. Виставите закуску в холодильник і дайте просочитися декілька годин.

4. Після цього зніміть кільце і склянку і прикрасьте на свій смак. Наприклад половинками оливок або маслин, круглими скибочками огірків, зеленню, салатом. А також перепелиними яйцями.

6. Ось така краса вийшла буквально за годину. Подавайте з радістю і їжте побільше. Приємного апетиту!

Тарталетки з ікрою і вершковим сиром

Пропоную варіант кошичків саме з вершковим сиром і ікрою, тому що це одне з найсмачніших поєднань. Сама ікра прекрасно відтіняє смак сиру.

Знадобиться:

  • тарталетки – 15 шт;
  • червона ікра- 80 гр;
  • огірок свіжий – ¼ частина;
  • вершковий сир – 100 гр;
  • зелень – для прикраси.

Етапи:

1. Візьміть тарталетки і в кожну викладіть за допомогою чайної ложки вершковий сир на 1/3. Далі кружечки свіжого огірка застроміть в начинку.

2. Потім на вершковою сир додайте червону ікру. Прикрасьте зеленню і подавайте до столу відразу ж. Приємних відкриттів!

Закуска мандаринки для мишки — головне блюдо на Новий рік

Ну яке зимове свято, так і без мандаринів і апельсинів. Саме цей запах і смак зводить всіх з розуму. Але в цей раз хочеться продемонструвати щось інше — закусочного типу. Давайте створимо імітацію у вигляді салату, але виконаний він у вигляді цих помаранчевих фруктів. Будь-який «символ року» не відмовиться від такого частування.

Знадобиться:

  • плавлений сирок – 3 шт;
  • яйце – 3 шт;
  • часник – 2 зубчика;
  • майонез – 2-3 ст. л;
  • морква – 3 шт;
  • гвоздика;
  • зелень.

Етапи:

1. До початку охолодіть в морозильній камері плавлений сирок. Потім натріть його на дрібній тертці, додайте майонез і терті варені яйця.

2. Всю масу перемішайте і зліпіть з неї три кульки. Кожну заготовку потім потрібно буде обернути в тертої відвареної моркви (віджавши сік).

3. Прикрасьте «мандаринки» зеленню м’яти або петрушкою, зробіть з неї листочки і притисніть гвоздикою, вони будуть виступати у вигляді хвостиків. Удачі!

Рецепти бутербродів на святковий стіл

Тепер пропоную три простих варіанти бутербродів. Інгредієнти беруться звичайні, а кулінарні творіння виходять шедеврами.

Знадобиться:

№1

  • чорний хліб
  • шпроти
  • свіжий огірок
  • часточка часнику
  • рослинна олія
  • маринований або солоний огірок

№2

  • житній хліб
  • сирний сир
  • червона риба, наприклад горбуша
  • рослинна олія
  • кріп

№3

  • білий хліб
  • свіжий огірок
  • сирний соус або майонез
  • червона ікра
  • вершкове масло

Етапи:

1. Порубаєте на трикутні шматочки чорний житній хліб. І обсмажте з двох сторін на сковороді. Далі остудіть і натріть часточкою часнику. Викладіть зверху скибочки солоного або маринованого огірка.

2. Після чого покладіть на шматочки по дві шпротины.

3. Для такого виду бутербродів знадобиться теж хліб, тільки зробіть скибочки круглими. Для цього скористайтесь фужером або спеціальною формочкою, склянкою. Обсмажте на сковороді з рослинною олією до хрусткої скоринки.

4. Кожну заготовку змастіть сирним сиром. З червоної риби зробіть смужки і кожну закрутіть у вигляді трояндочки.

5. Заключний штрих — оформіть гілочками кропу.

6. Наступний варіант номер 3, це щось середнє між тарталеткою, канапе і бутерами. Отже, візьміть шматочок білого хліба і змастіть його сирним соусом або майонезом. Свіжий огірок порізати слайсами.

7. Укладіть смужки огірка на шматочок хліба і прикрийте другим, добре притискаючи. Обріжте всі скоринки і все зайве з боків.

8. Наріжте хліб на акуратні канапе. На кожну штучку нанесіть вершкове масло за допомогою кондитерського мішка або шприца.

9. Ну і звичайно ж додайте червону або чорну ікру. Вау, вийшла казка!

Готуйте з радістю. І так, у мене на блозі є цілих дві збірки з новорічними бутербродами, заходьте в гості туди.

Ух, ну а тепер, вперед за новинками цього і наступного року. Ловіть хіти сезону, які представлені у цих випусках, додаткова напоминалочка така:

Новорічні десерти до 31 грудня

Насправді На сайті безліч різних десертів, але сьогодні хочеться показати саме святкові. І ті які робляться на швидку руку. Вони такі красиві насправді і ароматні, смачні. Ви закохаєтеся в них в перші хвилини. Сподіваюся, вони сподобаються і з превеликим бажанням ви їх схрумкаете в новорічну ніч. Готуйте просто і швидко і буде щастя! Поїхали.

Новорічний десерт в келиху (креманках) без випічки

Якщо не хочете особливо заморочуватися вже немає сил стояти біля плити, то пропоную скористатися хітом сезону – фруктовим десертом з сиром. Виходить ніжно і дуже привабливо.

Знадобиться:

  • 2 банани;
  • 250 гр. мякого сиру;
  • 360 гр. печива (шоколадний сендвіч) орео;
  • ананас за бажанням.

Етапи:

1. Розімніть банан в мисці і змішайте з м’яким сиром або сирною масою. Перемішайте до однорідного стану.

2. Візьміть келихи або креманки і розкладіть суміш по парі чайних ложок.

3. Печиво бажано шоколадне потовчіть в крихту і викладіть наступним шаром.

4. Чергуйте ці два шари. Десерт готовий. Їжте з радістю! Прикрашайте на свій розсуд наприклад ананасами. Дайте постояти в холодильнику і охолодитися.

Ялинові шишки без випічки

Напевно, цей варіант багатьом знайомий, а може і ні. Вирішила і його продемонструвати. Десерт вийде без випічки, а зовнішній вигляд буде запаморочливий. Всі скажуть — вау, яка краса.

Знадобиться:

  • 5 ст. л. вареного згущоного молока;
  • 100 гр. вершкового масла;
  • 200 гр. вівсяного печення;
  • пластівкі різних злаків 35 гр.

Етапи:

1. З’єднайте в глибокій чашці згущене варене молоко і розм’якшене вершкове масло і перемішайте.

2. Вівсяне печиво перетріть в блендері і потім додайте до згущеному молоці.

3. Маса вийде жирної і з неї буде легко вылепливать шишки.

4. Сформуйте потрібні форми і прикрасьте кукурудзяними пластівцями.

Чудові частування за лічені хвилини готові. Як же це красиво і смачно! Приємного апетиту!

Десерт з мандаринами за 15 хвилин

А тепер самий швидкий десерт, який тільки може бути. Та ще й фруктовий, уявляєте виконаний з цитрусових. Ароматний, яскравий і дуже смачний.

Етапи:

  • мандаринки — 1-2 шт.
  • шоколадка — 1 плитка
  • кокосова стружка
  • горішки, фісташки
  • кондитерська присипка

Етапи:

1. Обробіть манадринки від шкірки, розділіть на часточки. Плитку шоколаду розтопіть на водяній бані і кожен шматочок фрукта занурте в шоколад.

2. Потім посипте кондитерської присипкою, кокосовою стружкою або ж горішками і фісташками.

3. Щоб вийшло дивовижно гарно. Розкладіть на сервірувальний піднос і подавайте до столу і чаювання. Вдалих експериментів. Цей рецепт ну не може не вийти. Вау, це круто!

Сніговики і ялинки з бізе

Наступний спосіб приготування пропоную розглянути в ролику з каналу ютуб. Зробіть веселу композицію з безе. Але, щоб нічого не зіпсувати натисніть на кнопочку перегляду і повторіть всі дії за господинею. Поїхали…

Торт на Новий рік своїми руками для мишки — простий і смачний рецепт

Ну і як же торжество або застілля, так і без торта. Адже Правда? Давайте подаруємо собі і діткам, і гостям таке частування. Я впевнена і символ наступаючого року теж буде радий. Пальчики так сказати оближе. І залишиться жити у вашому будинку, приносячи удачу і везіння круглий рік.

Знадобиться:

  • крекер солодки 300 гр;
  • 1 б. згущонки;
  • 400 гр сметани;
  • арахіс жарений 100 гр;
  • грецьки горіх 70 гр;
  • сухофрукти 200 гр. (фініки 100 гр і чорнослив 100 гр)

Конфеті з сухого молока:

  • 300 гр цукрк;
  • 100 мл. води;
  • 100 гр. вершкогового масла;
  • 180 гр. сухого молока;
  • 2 ст. л. какао.

Етапи:

1. Сухофруткы залийте кип’ятком, потім воду злийте і наріжте шматочками. А ось волоські орещки і арахіс обсмажте на сухій сковороді. Подрібніть в блендері на свій смак.

2. До сметани додати згущене молоко і збийте вінчиком міксера на невеликих обертах.

3. Після в глибоку ємність викладіть частину крему і розкидайте солодкий крекер, який не ламайте.

4. Після сухофрукти і горішки і знову крем. І так далі, крекери, сухофруткы, горішки і крем.

5. Перемішайте всю масу столовою ложкою. І викладіть в іншу миску, яку застелити харчовою плівкою або мішком. Як тільки все буде готово, торт накрийте плівкою і поставте в холодильник на пару годин, щоб він застиг і почав тримати форму.

Важливо! На сам торт поставте який-небудь прес, щоб ласощі ущільнилися.

6. Як час вистоювання вийшло, дістаньте частування з холодильника і переверніть на сервірувальне блюдо, зніміть плівку. Прикрашайте зернами граната і мандаринами.

Ось і все на цьому друзі. Сподіваюся всі рецепти страв для новорічного святкового столу вам сподобалися. І вже відібрали самі оригінальні, смачні або ті, які хочете спробувати і побігли на кухню, ах, спочатку в магазин за продуктами. Беріть це меню собі в закладки і готуйте з радістю і задоволенням. Якщо є що сказати, то висловлюйте свою думку внизу нотатки.

З наступаючим Новим роком 2020. Всім тільки міцного здоров’я, удачі! Ура!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь