Рагу з кабачками, баклажанами, перцем і помідорами

В овочеве рагу можна додавати будь-які овочі на свій смак. Ми пропонуємо приготувати рагу з довгим складом інгредієнтів, воно безсумнівно сподобається своїм цікавим смаком і яскравим виглядом.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 30 хвДрук
  • Овочі та зелень помийте і просушіть. Кабачки і баклажани наріжте кубиками.
  • Цибулю наріжте півкільцями, перець – соломкою, моркву – дрібними кубиками.
  • Сковороду з товстим дном прогрійте на вогні, влийте рослинну олію, пасеруйте моркву і цибулю з солодкою паприкою кілька хвилин.
  • Потім додайте баклажани, обсмажте їх до золотистої скоринки. Слідом викладіть солодкий перець.
  • Далі викладіть кабачки, перемішайте і смажте 3-4 хвилини.
  • Помідори розріжте навпіл, натріть їх на тертці прямо в сковороду. Часник пропустіть через прес і додайте в рагу.
  • Додайте сіль і спеції, перемішайте і тушкуйте рагу під кришкою на повільному вогні 10-15 хвилин.

Рагу виходить досить густим, посипте його рубаною зеленню і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 3 оцінки, середнє 3 з 5 )
Залишити відповідь