В овочеве рагу можна додавати будь-які овочі на свій смак. Ми пропонуємо приготувати рагу з довгим складом інгредієнтів, воно безсумнівно сподобається своїм цікавим смаком і яскравим виглядом.
Інгредієнти
Порції: –+
- Кабачок 2 шт.
- Баклажан 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Помідор 4 шт.
- Часник 2 зубці
- Паприка солодка 2 ч. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Лист лавровий 2 шт.
- Рослинна олія 100 мл.
- Зелень за смаком
Кроки
- Овочі та зелень помийте і просушіть. Кабачки і баклажани наріжте кубиками.
- Цибулю наріжте півкільцями, перець – соломкою, моркву – дрібними кубиками.
- Сковороду з товстим дном прогрійте на вогні, влийте рослинну олію, пасеруйте моркву і цибулю з солодкою паприкою кілька хвилин.
- Потім додайте баклажани, обсмажте їх до золотистої скоринки. Слідом викладіть солодкий перець.
- Далі викладіть кабачки, перемішайте і смажте 3-4 хвилини.
- Помідори розріжте навпіл, натріть їх на тертці прямо в сковороду. Часник пропустіть через прес і додайте в рагу.
- Додайте сіль і спеції, перемішайте і тушкуйте рагу під кришкою на повільному вогні 10-15 хвилин.
Рагу виходить досить густим, посипте його рубаною зеленню і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!