Рамен з куркою – дуже ніжна і ароматна варіація знаменитої страви азіатської кухні. Якщо ви хочете урізноманітнити меню та здивувати близьких, то обов’язково запам’ятовуйте нашу перевірену кулінарну ідею. Байдужих до такого апетитного супу не залишиться. Перевірте!
Інгредієнти
Порції: –+
- Курка 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Локшина рамен 400 гр.
- Ростки сої/квасолі 200 гр.
- Цибуля зелена 1 пучок
- Куряче яйце 6 шт.
- Паста місо 2 ст.л
- Соус соєвий 100 мл.
- Вино біле 50 мл.
- Цукор-пісок ½ ч.л.
- Сіль до смаку
Кроки
- Заливаємо курку водою. Доводимо вміст до кипіння і доповнюємо сіллю, шматочками моркви та цибулі. Варимо на тихому вогні 4 години. Після бульйон проціджуємо, а куряче м’ясо відокремлюємо від кістки.
- Відварюємо курячі яйця, потім охолоджуємо їх і очищаємо від шкаралупи.
- У зручному герметичному пакеті перемішуємо соєвий соус, біле вино та цукор. У цю суміш кладемо курячі яйця. Маринуємо їх 3-4 години.
- Від процідженого бульйону відокремлюємо 1,2 літра. Розмішуємо в рідині місо пасту, ставимо на плиту і доводимо до кипіння.
- Окремо відварюємо локшину в підсоленій воді, потім відкидаємо на друшляк.
- У глибокі тарілки викладаємо куряче м’ясо, цибулю, соєві паростки, локшину. Заливаємо заготовки киплячим бульйоном, доповнюємо половинками яєць.
Апетитний і яскравий рамен з куркою готовий. Можна подавати до столу та пригощатися!