Салат «Чоловічі сльози» з корейською морквою – це яскраве та ситне кулінарне рішення для вашого свята. Така закуска нікого не залишить байдужим і довго не затримається на вашому столі. Для простого приготування в домашніх умовах беріть на замітку наш перевірений рецепт із покроковими фото.
Інгредієнти
Порції: –+
- Морква по-корейськи 200 гр.
- Свинина 250 гр.
- Куряче яйце 3 шт.
- Печериці свіжі 400 гр.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сир плавлений 2 шт.
- Майонез столовий молочний 100 гр.
- Рослинна олія 2 ст. л.
- Петрушка за смаком
- Сіль ½ ч. л.
- Цукор-пісок 1 ч. л.
- Оцет столовий 9% 1 ст. л.
Кроки
- Очищаємо цибулю і дрібно рубаємо її ножем. Інгредієнт кладемо в глибоку миску, заливаємо окропом із цукром та оцтом. Після того, як рідина охолоне, зливаємо її і залишаємо тільки цибулю.
- Промиваємо гриби, дрібно рубаємо їх ножем та обсмажуємо на сковороді до рум’янцю. Обов’язково солимо і перчимо до смаку.
- Свинину попередньо відварюємо у підсоленій воді близько 60 хвилин. Потім остудити і розрізати на тонкі смужки. Можна поділити на волокна. Викладаємо продукти в плоску миску для подачі рівним шаром. Поливаємо шар майонезом.
- Закриваємо м’ясний шар маринованою цибулею.
- Потім викладаємо шар із грибів і знову обмазуємо майонезом.
- Далі викладаємо варені натерті на великій тертці яйця і знову поливаємо майонезом.
- Закриваємо всі шари морквою корейською. Знову можна полити майонезом.
- Посипаємо все це тертими плавленими сирками. Для зручності попередньо покласти сирки в морозильну камеру.
Салат “Чоловічі сльози” з корейською морквою готовий. Подавайте апетитну закуску до столу, прикрасивши свіжою петрушкою!