Салат з капусти з морквою, огірком і зернами гірчиці

Салат з капусти з морквою, огірком і зернами гірчиці

Смачний, яскравий, ароматний, вітамінний салатик, який дуже легко готується. Свіжі соковиті овочі, заправлені оригінальним соусом, підійдуть як гарнір практично до будь-якого основного блюда.

Основна принадність цього салату в заправці. Це не банальна рослинна олія або сметана. Ароматна гірчиця в зернах, яка дуже цікаво лопається на зубах, кисло-солодкий соєвий соус і трохи терпка рослинна олія. Поєднання настільки вдале, що навіть найпростіший салат стає твором гастрономічного мистецтва. Не соліть салат з капусти з огірком додатково, так як соєвий соус солоний. Спочатку спробуйте і при необхідності вже регулюйте цей момент.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
25 хвДрук
  • Овочі помийте і обсушіть. У огірка видаліть кінчики. Моркву очистіть і видаліть хвостики.
  • Капусту дрібно пошинкуйте, покладіть в салатник, трохи присоліть, памніть руками. Це потрібно, щоб вона дала сік і стала трохи м’якшою.
  • Моркву натріть на тертці з великими отворами, огірочок поріжте на соломку.
  • Дрібно наріжте кріп і зелену цибулю. Все з’єднайте в салатник.
  • Заправте гірчицею в зернах, соєвим соусом і оливковою олією. При необхідності досолити. Все добре перемішайте.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь