Швидка кабачкова ікра в мультиварці-скороварці

кабачкова ікра в мультиварці-скороварці

Швидко і смачно приготувати апетитну кабачкову ікру можна в мультиварці-скороварці. Овочеве частування стане яскравим доповненням для багатьох інших страв. Спробуйте!

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
1 год 40 хвДрук
  • Кабачки старанно промиваємо під водою.
  • Після цього нарізаємо їх невеликими кубиками. Якщо плід молодий, то шкірку можна не прибирати.
  • Кабачки прокручуємо через м’ясорубку. Зайву рідину прибираємо.
  • Промиваємо і очищаємо ріпчасту цибулю з морквою.
  • Також перекручуємо і інші овочі.
  • У загальну масу вливаємо рослинну олію і додаємо томатну пасту.
  • Доповнюємо продукти сіллю, цукром і спеціями.
  • Відправляємо заготовку в мультиварку-скороварку. Готуємо продукт 40 хвилин в режимі, відповідного для тушкування.
  • Після готовності акуратно прибираємо лаврові листочки.
  • Відкидаємо масу на дрібне сито, щоб злити зайву рідину.
  • Перемелюємо частування блендером.
  • Кабачкова ікра готова до вживання.
  • Для зберігання її можна розподілити по скляних банках і простерилізувати в каструлі з водою 20 хвилин.

Готово! Використовуйте апетитну овочеву ікру в кулінарних цілях!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь