Суп зі скумбрії в томатному соусі – дивовижна перша страва. Яскравий і насичений суп сподобається всім любителям рибних страв. Ну і, звичайно, найголовніше, для приготування супу не потрібно довго стояти біля плити. Все до неподобства легко!
Інгредієнти
Порції: –+
- Скумбрія в томатному соусі 1 банка
- Вода 1.5 л,
- Картопля 2 шт.
- Рис білий 30 гр.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква ½ шт.
- Хмелі-сунелі за смаком
- Сіль за смаком
- Кріп для прикраси
- Рослинна олія 2 ст.л.
Кроки
- Дістаньте банку консервів . Вибирайте перевірені якісні консерви.
- Рибу перекладіть у ємність для варіння супу. Чайник закип’ятіть заздалегідь. Окропом залийте вміст каструлі, злегка підсоліть і розмістіть на плиті.
- Рис промийте до прозорості води.
- Промиту крупу відваріть в окремій каструлі.
- Коренеплоди помийте щіткою і очистіть від шкірки за допомогою ножа або овочечистки. Картоплю поріжте соломкою і закиньте в бульйон.
- Морквину натріть на тертці. З цибулини зніміть лушпиння і дрібненько наріжте. Овочі пасеруйте на олії до м’якості та додайте томатну пасту. Добре розмішайте і прогрійте.
- Зварений рис промийте. Зажарку і рис складіть у каструлю. Приправте хмелі-сунелі. Кропну зелень обдайте водою. Гілочки подрібніть ножем. Подрібнений кріп перекладіть у суп.
- Готуйте ще 5 хвилин і відключіть плиту. Спробуйте, якщо потрібно, відрегулюйте на смак спеціями.
Яскравий рибний суп розлийте по тарілках. Кличте домашніх і подавайте апетитне частування! Приємної насолоди!