Овочеве рагу з грибами можна віднести до вегетаріанських страв. Воно виходить смачним і поживним, відмінно підходить для того, щоб протягом трудового дня заповнити сили і енергію.
Інгредієнти
Порції: –+
- Печериці свіжі 400 гр.
- Морква 100 гр.
- Цибуля ріпчаста 150 гр.
- Капуста білокачанна 200 гр.
- Кабачок 200 гр.
- Часник 3 зубці
- Кінза 20 гр.
- Лист лавровий 1 шт.
- Маринад 2 ст. л.
- Сіль за смаком
- Рослинна олія 5 ст. л.
Кроки
- Ріпчасту цибулю наріжте невеликими кубиками. У каструлю влийте рослинну олію і обсмажте цибулю до м’якості.
- Печериці наріжте часточками і додайте до цибулі, перемішайте і смажте 3-4 хвилини.
- Моркву наріжте дрібними кубиками, додайте в каструлю, смажте овочі 3 хвилини.
- Капусту наріжте тонкою соломкою. Викладіть її в каструлю, перемішайте і готуйте ще 3-4 хвилини.
- Кабачок наріжте кубиками, додайте його в рагу, перемішайте. Додайте сіль і спеції. Влийте пару столових ложок маринаду від солоних огірків або помідорів.
- Каструлю прикрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні 20 хвилин.
- В кінці додайте посічену кінзу і подрібнений часник, перемішайте і знімайте каструлю з вогню.
Овочеве рагу подавайте на стіл в гарячому вигляді.