Як приготувати рулетики з баклажанів з сиром фета?

Оригінальний рецепт рулетиків з баклажанів, в начинку яких додають свіжі помідори і сир фета. Для цієї страви краще вибирати соковиті м’ясисті помідори з насиченим смаком, щоб закуска вийшла більш яскравою і апетитною.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
45 хвДрук
  • Баклажани промивають і нарізають тонкими довгими пластинками. Щоб скибочки добре згорталися, товщина кожного не повинна перевищувати 5 мм.
  • Помідори нарізають скибочками, а кріп дрібно рубають.
  • Яйце збивають в глибокій мисці міксером, віночком або виделкою.
  • Окремо змішують подрібнений часник, зелень і розкришений сир фета. Заправляють масу майонезом, виходячи зі своїх смакових уподобань.
  • Баклажани умочують у збитому яйці і смажать в рослинній олії до рум’янцю.
  • На кожну скибочку баклажана викладають шматочок томата і сирну начинку, а потім акуратно згортають, щоб вийшов щільний рулетик. Готовий продукт закривають харчовою плівкою і поміщають на годину в холодильник, а потім подають до столу.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь