Яєчні млинці обсмажуються на сковороді, після чого нарізаються соломкою. До них додається куряче філе, свіжий огірок, кукурудза і маринована цибуля. Далі все заправляється майонезом, добре перемішується, прикрашається зеленню і подається до столу. Виходить смачний і свіжий салат.
Інгредієнти
Порції: –+
- Куряче філе 2 шт.
- Куряче яйце 4 шт.
- Огірок 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Кукурудза консервована 1 банка
- Сіль за смаком
- Оцет столовий 9% 1 ст. л.
- Вода 1 ст. л.
- Перець чорний мелений за смаком
- Майонез столовий молочний за смаком
- Рослинна олія для смаження
Кроки
- Перед початком приготування, відварюємо куряче філе в підсоленій воді до готовності. Потім даємо йому охолонути і нарізаємо соломкою.
- Ріпчасту цибулю очищаємо, нарізаємо дрібним кубиком і перекладаємо в невелику ємність. Додаємо до неї оцет, воду, сіль і даємо постояти таким чином при кімнатній температурі, після чого зливаємо всю рідину.
- Курячі яйця розбиваємо в окрему ємність, додаємо сіль і добре збиваємо вінчиком. На сковороді розігріваємо рослинну олію і обсмажуємо два млинці з двох сторін. Потім даємо їм охолонути і нарізаємо соломкою.
- Свіжі огірки добре промиваємо під проточною водою, обсушуємо на паперовому рушнику і нарізаємо соломкою.
- У відповідну ємність відправляємо куряче філе, мариновану цибулю, яєчні млинці, огірки і консервовану кукурудзу. Потім додаємо сіль з чорним меленим перцем за смаком, заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо.
- Даємо салату настоятися в холодильнику мінімум півгодини, після чого перекладаємо його в салатницю, прикрашаємо зеленню і подаємо до столу.
Приємного апетиту!