Як приготувати салат з яєчними млинцями і свіжим огірком?

салат з яєчними млинцями і свіжим огірком

Яєчні млинці обсмажуються на сковороді, після чого нарізаються соломкою. До них додається куряче філе, свіжий огірок, кукурудза і маринована цибуля. Далі все заправляється майонезом, добре перемішується, прикрашається зеленню і подається до столу. Виходить смачний і свіжий салат.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 10 хвДрук
  • Перед початком приготування, відварюємо куряче філе в підсоленій воді до готовності. Потім даємо йому охолонути і нарізаємо соломкою.
  • Ріпчасту цибулю очищаємо, нарізаємо дрібним кубиком і перекладаємо в невелику ємність. Додаємо до неї оцет, воду, сіль і даємо постояти таким чином при кімнатній температурі, після чого зливаємо всю рідину.
  • Курячі яйця розбиваємо в окрему ємність, додаємо сіль і добре збиваємо вінчиком. На сковороді розігріваємо рослинну олію і обсмажуємо два млинці з двох сторін. Потім даємо їм охолонути і нарізаємо соломкою.
  • Свіжі огірки добре промиваємо під проточною водою, обсушуємо на паперовому рушнику і нарізаємо соломкою.
  • У відповідну ємність відправляємо куряче філе, мариновану цибулю, яєчні млинці, огірки і консервовану кукурудзу. Потім додаємо сіль з чорним меленим перцем за смаком, заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо.
  • Даємо салату настоятися в холодильнику мінімум півгодини, після чого перекладаємо його в салатницю, прикрашаємо зеленню і подаємо до столу.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь