Як заготовити солянку з грибами і огірками в банках?

Як заготовити солянку з грибами і огірками в банках

Яскравий рецепт приготування домашньої солянки на зиму – з додаванням грибів і огірків. Частування вийде соковитим і хрустким. Воно відмінно урізноманітнює як обідній, так і святковий стіл.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 15 хвДрук
  • Гриби промиваємо, перебираємо і відварюємо.
  • Тонкою соломкою шаткуємо білокачанну капусту.
  • Невеликими брусочками обробляємо моркву.
  • Тонкими кільцями нарізаємо ріпчасту цибулю.
  • На кола ділимо огірки.
  • Подрібнюємо заздалегідь очищений болгарський перець.
  • На невеликі часточки ріжемо помідори.
  • У каструлі з рослинною олією томимо спочатку моркву.
  • Після додаємо до неї цибулю.
  • Сюди ж опускаємо капусту і цукор. Розмішуємо і тушкуємо близько 5 хвилин.
  • Викладаємо в посуд всі підготовлені овочі.
  • Кладемо сіль, спеції і оцет. Розмішуємо
  • Приєднуємо підготовлені гриби.
  • Млоїмо близько 40 хвилин.
  • Яскрава за смаком солянка готова. Для зберігання відправляйте її в стерилізовані банки і остуджуйте при кімнатній температурі.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь