З’явилася необхідність швидко перекусити – приготуй різноманітні смачні намазки на хліб і бутерброди. Переглянь дивовижну добірку рецептів з яскравими докладними фото. Дізнавайся час приготування, переваги, недоліки і чудове розмаїття версій бутербродів.
Намазки – найпопулярніший і іноді такий необхідний перекус з шматочком свіжого хліба
Вибирай найцікавіші і незвичайні рецепти намазок на сайті гастрономічних новацій smachnoho.com.ua. Оціни варіанти намазок з грибами, яйцями і шинкою, зеленню, твердими і плавленими сирами, рибою, бринзою, сулугуні і сиром. Створи неповторну оригінальність в кожному бутерброді!
Будь-який дієтолог або прихильник здорового харчування скаже, що перекушування на ходу – це погано. Але бувають випадки, коли іншого виходу просто немає. Тоді і приходять на виручку саме бутерброди. Варіацій намазок на хліб, тости або багети безліч. А інгредієнти для бутербродних паст знайдуться в будь-якому холодильнику. Для зменшення калорійності можна використовувати зерновий хліб, хліб з висівками або галетное печиво.
П’ять найбільш часто використовуваних інгредієнтів в рецептах намазок:
- Оселедець;
- Сметана;
- Лимони;
- Зелена цибуля;
- Петрушка;
Цікавий рецепт:
- Яєчно-цибулева намазка на бутерброди: зварені круто яйця крупно натерти. Дрібно нарізати цибулю. Промаринувати. Змішати вершкове масло, сметану. Додати сіль, перчик, дрібно нарізану свіжу зелень. З’єднати всі інгредієнти.
- Намазка з плавленого сиру на хліб: варені яйця подрібнити за допомогою терки. Плавлений сирок натерти, змішати з сиром будь-якої жирності в пропорції 2:1. З’єднати яйця, сирно-сирну масу, дрібно нарізану свіжу зелень. Додати майонез, сметану, йогурт за бажанням. Посолити, поперчити.
- Козацька намазка з сала на хліб: пару раз пропустити сало через м’ясорубку. Додати роздавлений часник. Підсолити, поперчити. Ретельно перемішати.
- Намазка з авокадо на бутерброд: авокадо подрібнити блендером до стану пюре. Змішати з натертим плавленим сиром. Посолити, поперчити, додати дрібку меленого коріандру. Прикрасити свіжим кропом.
- Намазка з бринзи: ретельно подрібнити блендером свіжу кінзу, ядра волоських горіхів і часничок. Окремо натерти бринзу, змішати її з вершковим маслом. З’єднати обидві маси. Старанно перемішати.
- З оселедця: натерти варені яйця, подрібнити цибульку і філе оселедця. Змішати всі компоненти з м’яким вершковим маслом. При подачі присипати свіжою зеленню.
П’ять найшвидших рецептів намазок:
- Сирна намазка з часником на хліб за 3 хвилини.
- Намазка на хліб з оселедця.
- Зелена намазка з сиру і зелені.
- Намазка з плавленого сиру і яєць.
- Намазка з авокадо для бутербродів.
Корисна порада:
- Якщо плавлені сирки помістити на півгодини в морозилку, то натерти їх буде значно простіше.
- Якщо намазка вийшла рідкуватою, то згустити масу можна натертим твердим сиром. Він прекрасно поєднується з величезною кількістю інгредієнтів.
- Різноманітні горіхи, кунжут, оливки або маслини, ароматна зелень і пряні спеції дозволять збагатити і урізноманітнити смак намазок на хліб і бутерброди навіть з найпростіших продуктів.
50 хв1
Намазка на хліб із оселедця, яєць і моркви дозволить за пару хвилин приготувати смачну закуску для всієї родини. Склад продуктів підібраний таким чином, щоб маса вийшла ніжною, а...
60 хв4
Намазка з баклажанів являє собою приголомшливу закуску. Апетитне частування не тільки урізноманітнить повсякденне меню, а й прикрасить святкове гуляння. Ароматну намазку подають із
40 хв5
Намазка з оселедця для бутербродів є чудовою закускою, яка доречна для будь-якого приводу. Готується намазка досить легко. Консистенцію закуски вибираємо самостійно.
20 хв6
Паста з авокадо для бутербродів – це кремоподібна начинка, виготовлена з стиглих авокадо, яка використовується для намазування на хліб, тости або бутерброди. Вона має ніжний та багатий смак,.
20 хв2
Хочу порекомендувати відмінний рецепт закусочної пасти із часникових стрілок на бутерброди. Приготування закуски практично не забере часу. Намазка на бутерброди виходить ароматною і
15 хв3
Італійці люблять додавати у страви в’ялені томати та базилік. Це класичне поєднання інгредієнтів неймовірно смачне. З його допомогою навіть звичайнісіньку закуску можна перетворити
15 хв6
Яєчне масло або мунавой (munavoi) – традиційна страва фінської, карельської та естонської кухонь. Мунавой є намазкою зі зварених круто яєць, змішаних з вершковим маслом.
30 хв6
Форшмак (Vorschmack) – традиційна єврейська закуска, яка являє собою паштет із солоного оселедця. Назва форшмак походить від архаїчного німецького слова Vorschmack, яке означає “
45 хв2
Під швидким і смачним перекусом ми зазвичай маємо на увазі бутерброди. В ідеалі такий варіант заморити черв’ячка повинен бути ситним і корисним, особливо якщо ви дотримуєтеся
40 хв9
Я виросла в Прибалтиці, і мої перші подорожі були галопом по Європах транзитом через Польщу. Виїжджали з Риги ми рано вранці. На час ранньої вечері в тому чи...
20 хв6
Не чекаю на гостей, щоб побалувати себе улюбленими святковими закусками. Наприклад, ліниву шубу на стіл ставлю через день, що вже говорити про різноманітні бутербродні намазки.
15 хв4
Намазка на хліб із кабачків – оригінальна закуска, для приготування якої використовують найпростіші продукти. Головний інгредієнт, який надає страві основного смаку –
20 хв4
Закуска на основі сала – це традиційна страва української кухні. Його успішно готують не лише на Західній Україні та не лише для сімейних посиденьок на дачі. Таке сало...
15 хв4
Навіть простий перекус у вигляді бутербродів можна зробити корисним. Наприклад, моя намазка з авокадо включає безліч вітамінів. Тут вам і поживний суперфрукт авокадо, і вітамінна селера, і зелена.
30 хв10
Про користь сала для організму людини сказано дуже багато. Не позбавляйте себе задоволення з’їсти шматочок за обідом чи вечерею. І не помітите, як хвороби підуть, імунітет стане міцним,.
10 хв5
Напередодні свят обов’язково купую трохи креветок. Чому б не порадувати себе та близьких смачним делікатесом? Готую з них не салат, а дещо смачніше. Креветочна паста домашнього приготування —.
30 хв4
З цим салатом у вас не виникне абсолютно ніяких складнощів. Все, що в нього входить — це одна морква і пара солоних огірків середнього розміру, трохи часнику за...
20 хв5
Гаряча пора бутербродів почалася 1 вересня, і закінчиться тільки з останніми зимовими святами. За цей час я планую випробувати всі рецепти намазок. Звичайно, почну список з форшмака.
30 хв8
За радянських часів вибір делікатесів був обмеженим. Ось люди самі придумували всякі смачні і недорогі страви. Домашнє оселедцеве масло з морквою було однією з найпопулярніших закусок в СРСР.
20 хв6
Минулої п’ятниці гостювала у двоюрідної кузини. Панночка не товариська, тому бачимося ми рідко. Однак кожен візит до неї для мене справжнє свято. Адже кузина вміє готувати з фантазією....