Пікантні з легкою гостротою кабачки готуються дуже швидко і легко, а за смаком залишаються натуральними і хрусткими. Паприка надає закусці неймовірний аромат і цікавий ненав’язливий післясмак.
Інгредієнти
Порції: –+
- Кабачок 1 шт.
 - Петрушка 10 гр.
 - Кріп 10 гр.
 - Вода 250 мл.
 - Лавровий лист 1 шт.
 - Паприка ½ ч. л.
 - Сіль 1 ч. л.
 - Цукор-пісок 1 ст. л.
 - Оцет столовий 9% 1 ст. л.
 - Перець чилі ½ ч. л.
 - Перець чорний горошок 4 шт.
 
Кроки
- Головний інгредієнт – кабачок, гарненько промиваємо, обсушуємо за допомогою паперових рушників і нарізаємо тонкими кільцями.
 - Займемося маринадом. У каструльку наливаємо склянку води і туди ж додаємо цукровий пісок, сіль, лист лавра, паприку і два види перцю.
 - Суміш для заправки відправляємо на плиту, доводимо до кипіння і варимо ще близько 3-4 хвилин. Після знімаємо з вогню і вливаємо одну столову ложку оцту.
 - Банку заповнюємо нарізаним кабачком і заливаємо злегка остиглим маринадом.
 - Наверх тари насипаємо трохи подрібненої зелені.
 - Кришкою закриваємо баночку і відправляємо в холодильну камеру на 8-10 годин маринуватися.
 
Після закінчення часу, гостренька закуска готова до вживання. Приємного апетиту!


