Мариновані кабачки кружечками швидкого приготування

Мариновані кабачки кружечками швидкого приготування

Пікантні з легкою гостротою кабачки готуються дуже швидко і легко, а за смаком залишаються натуральними і хрусткими. Паприка надає закусці неймовірний аромат і цікавий ненав’язливий післясмак.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
8 год 20 хвДрук
  • Головний інгредієнт – кабачок, гарненько промиваємо, обсушуємо за допомогою паперових рушників і нарізаємо тонкими кільцями.
  • Займемося маринадом. У каструльку наливаємо склянку води і туди ж додаємо цукровий пісок, сіль, лист лавра, паприку і два види перцю.
  • Суміш для заправки відправляємо на плиту, доводимо до кипіння і варимо ще близько 3-4 хвилин. Після знімаємо з вогню і вливаємо одну столову ложку оцту.
  • Банку заповнюємо нарізаним кабачком і заливаємо злегка остиглим маринадом.
  • Наверх тари насипаємо трохи подрібненої зелені.
  • Кришкою закриваємо баночку і відправляємо в холодильну камеру на 8-10 годин маринуватися.

Після закінчення часу, гостренька закуска готова до вживання. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь