Один з варіантів приготування домашньої кабачкової ікри – шматочками. Приготувати соковитий і смачний продукт можна в мультиварці. Використовуйте перевірений рецепт для цікавої овочевої закуски.
Інгредієнти
Порції: –+
- Кабачок 1 кг.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Сіль 1 ст. л.
- Цукор-пісок 1 ч. л.
- Томатна паста 3 ст. л.
- Рослинна олія 300 мл.
Кроки
- Підготуємо необхідні овочі, промиваємо і очищаємо їх від шкірки.
- Натираємо моркву і ріжемо тонкою соломкою.
- Подрібнюємо ріпчасту цибулю.
- Також чинимо і з болгарським перцем.
- Продавлюємо зубчики часнику.
- Викладаємо продукти в мультиварку і поливаємо їх рослинною олією.
- Включаємо режим “мультиповар” на півтори години.
- В цей час дрібним кубиком поріжемо кабачки.
- Після 20 хвилин роботи мультиварки додаємо в загальну масу кубики кабачків. Готуємо до закінчення програми.
- За 20 хвилин до готовності втручаємося в ікру томатну пасту. Розмішуємо, охолоджуємо і кабачкову ікру шматочками можна пробувати.