Калорійність на 100 грам (кбжу):
0.9 г.
Білки
0.2 г.
Жири
8.1 г.
Вуглеводи
36
ккал
грушевий лікер на горілці
10 год 0 хв1
Лікер з груші має освіжаючий пряний смак. М’який солодкий смак груш, настояних на горілці з цедрою лимона, апельсина і спецій створюють неймовірний багатий напій.
варення з порічок і апельсина
1 год 30 хв2
Дуже ніжне варення без кісточок з просто неймовірним ароматом. Червона смородина відмінно поєднується з помаранчевим апельсином – це один з кращих дуетів для ласощі.
30 хв4
Триває сезон заготовок, і я хочу поділитися з вами ще одним прекрасним рецептом. Нещодавно ми вже приготували вишню в желе і засолили огірки. А днями чоловік привіз з...
джем з кавунових кірочок на зиму
1 год 40 хв2
Такий кавуновий джем стане прекрасним доповненням до ранкових тостів, бутербродів, оладок. При бажанні в нього можна додати ківі, ананас, персик та інші фрукти.
варення без варки з агрусу, ківі і апельсина
5 год 0 хв3
Ще один рецепт варення без варіння. Для зберігання його так само можна заморозити або розлити по банках. Агрус в поєднанні з ніжним злегка кислуватим смаком ківі і яскравий...
Заморожуємо на зиму варення з агрусу з апельсином
30 хв5
Це один з найпростіших варіантів приготувати варення з агрусу без варіння. Ви просто поєднуєте необхідні інгредієнти – а їх всього 3-і ласощі готові. З додаткових продуктів тут додається.
варення з подрібненого агрусу і апельсина
2 год 0 хв2
Можливо, вам здасться, що це варення готувати дещо важче, ніж попереднє, але це не так – рецепт теж дуже і дуже простий. Але є кілька особливостей: в варення...
варення з ревеню і апельсинів з волоськими горіхами
54 хв
Дуже смачне варення з ревеню у вас вийде за даним рецептом. Свіжість самої рослини, яскраві нотки цитрусових і пряний аромат бадьяна і кориці – все разом робить смак...
варення з вишень апельсином і корицею
4 год 0 хв6
Апельсини в варення будуть відчуватися, як цукати. Досить міцні, пружні – вони дуже цікаві на контрасті з м’якою вишнею і рідкою частиною варення. Аромат же від вишні і...
грушево-апельсиновий компот в банки
60 хв6
Ще один дуже цікавий варіант смачного компоту з грушами виходить, якщо додати до нього апельсин. Солодкий, з яскравим цитрусовим ароматом і вираженим смаком – такий напій освіжає. Готувати...
полуничний компот з апельсином
55 хв8
Ще один простий незвичайний рецепт смачного компоту з полуницею представлений вашій увазі. Полуниця в поєднанні з апельсином дають дуже яскравий вибуховий смак свіжості.
компот з черешні з апельсином і лимоном
60 хв12
Дуже смачний компот, в складі якого є не тільки черешня, але і цитрусові фрукти, а також груша. Завдяки цьому смак виходить дуже цікавим і багатогранним – він як...
паска з цукатами без замісу тіста
1 год 40 хв
Це просто неймовірно легкий в приготуванні рецептик паски. По суті, він не особливо відрізняється за складністю від тієї ж шарлотки або будь-якого іншого подібного пирога.
салат з редиски з огірком, яблуком і апельсином
25 хв
Яблучко і огірочок беріть середнього розміру. Яблуко вибирайте кисло-солодке – воно буде більш цікаво гармоніювати з цитрусовою ноткою і іншими складовими нашого салату.
брускетта з печінкою тріски
30 хв5
Вишукані дуже смачні, соковиті і красиві брускетти стануть справжньою окрасою будь-якого столу. Тут всі інгредієнти підібрані дуже ретельно, і кожен з них грає свою роль. Вам потрібна м’
1 год 30 хв10
Якщо стоїте, краще сядьте, тому що наш сьогоднішній торт «фрукти в желе» одним своїм виглядом приводить в невимовний захват. Настільки красивий, що його шкода їсти! Щоб вразити гостей...
Горіхова начинка для млинців
40 хв6
Джемом або варенням в якості начинки для млинців моїх розбійників вже не здивуєш. Минулого тижня я готувала ці ласощі з заварним кремом, а вчора випробувала новий рецепт. Горіхова...
60 хв4
Чомусь багато хто думає, що приготувати відмінні реберця можна тільки на мангалі. А я готова вас переконати! Із задоволенням ділюся рецептом чудових свинячих реберець в глазурі, після яких.
Цукрові трубочки з апельсином
30 хв6
Вафельні трубочки за рецептом з дитинства – найпопулярніше ласощі в моєму домі. Іноді я навіть не встигаю начинити їх згущеним молоком. Рідня з’їдає ласощі ще гарячим, не чекаючи.