Рецепти страв з часником
Калорійність на 100 грам (кбжу):
6.5 г.
Білки0.5 г.
Жири29.9 г.
Вуглеводи143
ккалВід гострих східних закусок приходжу в захват. Намагаюся пробувати щось нове кожен раз, коли йду на базар. Там в одній з крамниць торгує корінна кореянка, яка переїхала до...
Гостра приправа з помідорами прекрасно поєднується з м’ясними стравами. Заготівля може бути надійним захистом від застуди.
Пропонуємо ще один рецепт приготування солоних опеньків на зиму. Запропонований спосіб підходить для засолювання різних грибів, але саме опеньки виходять найсмачнішими.
Є багато різних рецептів приготування на зиму солоних опеньків. Деякі люблять солити їх з часником і зеленню, так як ці гриби не мають вираженого грибного аромату, тому без...
У домашніх умовах найчастіше солять опеньки холодним способом без стерилізації. Процес засолювання не вимагає багато часу, а грибочки виходять хрусткими і зберігають всю багату палітру смаку.
Шаурму робить смачною саме начинка. Можна приготувати страву з куркою і корейською морквою, яка відтінить смак м’яса. Рецепт простий, моркву по-корейськи можна купити, але краще зробити її в.
Свіжі овочі, соковите м’ясо і ароматний соус – все це шаурма з куркою і соусом цацікі, яку можна приготувати в домашніх умовах. Рецепт дуже простий, шаурма виходить дуже...
Шаурму можна приготувати з різними видами м’яса, але в домашніх умовах багато хто воліє готувати її саме з куркою. У запропонованому рецепті немає картоплі фрі, сиру і корейської...
Ще один рецепт закуски з баклажанів. Крім них, для рецепта знадобляться і інші овочі, а також зелень. Салат виходить яскравим, пікантним і дуже смачним.
Огірки по-корейськи – простий, але смачний салат східної кухні. Закуска виходить гостренькою, соковитою і дуже смачною.
Ще один салат з шинкою можна приготувати за лічені хвилини. Інгредієнти всі доступні, салат виходить дійсно ніжним, соковитим і дуже смачним.
Цього року у нас квашена капуста стала стратегічним запасом — наготували її стільки, що кінця банкам не видно. Звичайно, просто так їсти її набридає, щі остаточно приїлися, а...
Дивно, як одне і те ж по суті блюдо можуть готувати в різних кінцях світу. Мужужі — це грузинський варіант всім відомого холодцю. Готують його зазвичай з таких...
У нас в родині рибний день не тільки по четвергах. Ми любимо балувати себе рибними стравами частіше, ніж м’ясними. Тому у мене в морозилці завжди є заморожений минтай,...
Складно придумати більш ледачу випічку, ніж оладки. Почнемо з того, що тісто готується всього 5 хвилин. А щоб довести оладки до рум’янцю, і півхвилини вистачить. Тому я кожен...
Досвідчені господині знають, що купувати фарш в магазині не варто. Якість у нього досить сумнівна. Краще піти на ринок в кінці дня і сторгувати пристойний шматок м’яса. І...
У моїй родині домашню ковбасу готують здавна. У батьків мами було своє невелике господарство, в якому, в тому числі, були і свині. Тому у мене ніколи не виникало...
Вже багато років не купую яловичий або свинячий фарш — рівно з тих пір, як дізналася цей рецепт. Всім відомо, яким шкідливим і важким може бути червоне м’ясо....
Всім прекрасно відомо, що борошняне шкодить фігурі. Я з тих, хто любить погризти сухарики або побалувати себе смачною випічкою. Єдине, що мене рятує — коржі з цільнозернового борошна....
Не можу назвати себе працьовитою господинею. Якби не діти, прибиралася б в будинку раз на місяць. Не те що я заради них прибираю, просто вони мені ще й...