Калорійність на 100 грам (кбжу):
6.5 г.
Білки
0.5 г.
Жири
29.9 г.
Вуглеводи
143
ккал
3 год 40 хв12
Коксінья – це популярна вулична закуска у Бразилії. Уявіть, що це солоне тісто із вершковою начинкою з курячого філе. Потім його вмочують у кляр і обсмажують до золотистої
35 хв6
Бажаєте здивувати своїх гостей незвичайною стравою на святковому столі? Приготуйте крабовий салат із чіпсами! Дуже оригінальна страва, готується за лічені хвилини, а результат виходить
3 год 0 хв6
Айвар – це балканська ікра з м’якоті запечених перців та баклажанів. Вона відрізняється насиченим кольором, ароматом та смаком.
2 год 30 хв12
Голубці з пекінської капусти в духовці – це смачна та поживна страва з ніжним смаком, ароматною начинкою та хрусткою скоринкою, яка пропонує різноманітні кулінарні можливості та є популярним.
57 год 0 хв4
Приготуйте квашену капусту з буряком без оцту – вийде чудова закуска для вашого обіду. Готується просто та легко, без складнощів. Квашена капуста з буряком без оцту готується в.
2 год 30 хв2
Фейжао тропейро (Feijão tropeiro) – традиційна бразильська страва, яка складається з квасолі, змішаної з борошном маніоки, ковбасками, яйцями, часником, цибулею та іншими інгредієнтами. 
15 хв3
Італійці люблять додавати у страви в’ялені томати та базилік. Це класичне поєднання інгредієнтів неймовірно смачне. З його допомогою навіть звичайнісіньку закуску можна перетворити
30 хв1
Кокореч (kokoreç) – популярна турецька та албанська страва. Також поширена на Балканах, Азербайджані та Ірані. Кокореч являє собою обсмажені субпродукти (серце, легені, нирки тощо)
60 хв5
Голубці з пекінської капусти на сковороді мають чудовий смак. Страва виходить соковитою та неймовірно апетитною. На відміну від голубців із білокачанної капусти, ці голубці виходять ніжнішими.
60 хв4
Пастиціо (παστίτσιο) –  традиційна та улюблена страва грецької кухні. Пастиціо є  запіканка з пасти і рубаного м’яса з соусом бешамель.  Назва пастиціо походить від італійського
2 год 55 хв5
Перед вами рецепт смачного та корисного салату – салат з язиком – це відмінний делікатес, тому що язик за смаковими якостями не зрівняється з будь-яким іншим видом м’яса....
60 хв4
Голубці зі свіжої капусти в мультиварці легко приготувати в домашніх умовах. Використання кухонної техніки помітно полегшить та прискорить кулінарний процес. Беріть на замітку наш перевірений
1 год 30 хв8
Оригінальний та ситний салат з язиком можна подавати як до сімейної вечері, так і до святкового столу. Смачний делікатес зробить закуску апетитною та особливою. Як розпочати готувати салат.
10 хв8
Дзадзикі (Tzatziki / Τζατζίκι) – традиційна страва грецької кухні. Дзадзикі є соусом на основі йогурту, з додаванням часнику, огірків, оливкової олії, солі та зелені (зазвичай кріп або м’
60 хв5
Лютениця (Lutenitsa) – традиційне блюдо болгарської кухні. Лютениця являє собою соус, приготований з болгарського перцю та томатів, часто з додаванням баклажану, часнику, моркви, цибулі та різних спецій.
35 хв4
Якщо ви хочете приготувати салат з язиком та ананасом, раджу – не полінуватися та зварити язик заздалегідь, наприклад, з вечора. Свинячий язик вариться досить довго. Але салат, напевно,...
144 год 0 хв4
Спосіб соління з лушпинням цибулі особливо смачний і апетитний. Сало насичується приголомшливим ароматом і стає ще ніжнішим! Такі ласощі стануть основою безлічі домашніх делікатесів.
5 год 0 хв3
Хочу поділитися з вами рецептом ароматних маринованих опеньків із часником. Зимова закуска серед знайомих та родичів розходиться «на ура». Мариновані опеньки виходять апетитними та
3 год 50 хв4
Закуска з яловичого язика із зеленню та помідорами чері у сметано-імбирному дієтичному соусі – ситна, смачна і при цьому корисна. Цю ошатну страву можна приготувати навіть на вечерю...
1 год 40 хв3
Геміста (Yemista / gemista) – традиційна страва грецької кухні. Геміста є овочами, фаршированими рисом. Найчастіше це солодкий перець та помідори, але також фарширують кабачки, цукіні чи картоплю.