Калорійність на 100 грам (кбжу):
1.4 г.
Білки
0.0 г.
Жири
10.4 г.
Вуглеводи
47
ккал
2 год 0 хв1
Хорошим варіантом заготовки помідорів часточками з цибулею буде доповнення їх часником. Ці два пряних овоча в тандемі, як помідори, так і маринад роблять більш ароматними і смачними.
Салат з помідорів з цибулею, перцем і морквою на зиму
1 год 30 хв2
Салат з помідорів, болгарського перцю, цибулі та моркви відноситься до варіантів осінньої заготівлі овочів. Згідно класичними рецептами нарізка овочів гаситься в каструлі або обсмажується
Солодкі мариновані помідори з цибулею
1 год 15 хв1
У цьому рецепті вам пропонується приготувати солодкі мариновані помідори часточками з цибулею. Співвідношення солі з цукром в маринаді беремо 1:2, хоча солодкість можна на свій смак збільшити, але.
40 хв1
Часточки помідорів з цибулею на зиму в цьому рецепті готуємо по найпростішому, але перевіреному і надійному варіанту. Вибираємо неперезрілі помідори м’ясистого сорту, щоб в гарячому
1 год 10 хв1
Хорошим і смачним варіантом приготування картоплі як гарніру або самостійного блюда буде у вас картопля, запечена часточками в сметано-часниковому соусі. Сметана робить картоплю соковитою, м’
1 год 17 хв2
Запечена в духовці картопля з беконом у вершках – блюдо калорійне, але неймовірно смачне і іноді їм можна урізноманітнити домашній раціон, а якщо їсти в міру, то шкоди...
5 год 0 хв4
Варіантом простого і смачного маринаду для свинячого шашлику може бути у вас маринад на мінеральній воді з цибулею і оцтом або лимоном. Вуглекислий газ мінералки відмінно розпушує волокна...
Маринад з оцтом, цибулею і лимоном для м'якого шашлику
13 год 0 хв10
Хорошим варіантом маринаду для шашлику є лимонно-цибульний маринад, особливо якщо будуть їсти діти. Фруктова кислота лимона добре розм’якшує м’ясні волокна, робить шашлик
Маринад з оцтом, цибулею і майонезом для шашлику
11 год 0 хв10
Майонез, доповнений столовим оцтом, робить м’ясо шашлику неймовірно ніжним і м’яким, та й при смаженні утворює рум’яну скоринку, що зберігає соковитість м’
3 год 20 хв5
Для оцтово-цибулевого маринаду використовують різний оцет, але поряд зі стандартним столовим (коли його просто немає) можна взяти і 70% оцтову есенцію. Її або розводять водою до концентрації 9%,.
3 год 20 хв7
З безлічі маринадів для шашлику, варіант з лука і 9%-ного оцту вважається найпростішим і швидким. Оцет за 2 години робить м’ясо більш пухким, м’яким, і воно добре просочується...
Пісний суп-пюре з білих грибів з гречкою
50 хв8
Грибні супи ідеально підходять для пісного меню. Вони смачні і ароматні, цього цілком достатньо, щоб забезпечити сім’ї повноцінний обід. Доповнивши тарілочку першого парочкою
Домашній паштет з курячої печінки
45 хв20
Весь останній місяць я зайнятий виведенням формули ідеального паштету з курячої печінки в домашніх умовах. Набридло купувати в кулінарії і переплачувати в три-чотири рази.
реберця з картоплею в банці
1 год 20 хв4
Радію, як дитина, коли бачу чоловіка, що наминає моє куховарство за обидві щоки. Адже догодити йому ой як складно. Довгий час він працював в одному дуже хорошому закладі...
український капусняк
1 год 50 хв8
Капусняк – це традиційне слов’янське блюдо, яке готують у багатьох сім’ях. Цей ароматний суп подобається всім. Адже він має дуже насичений смак: злегка кислий і в той же.
Маринад для шашлику без оцту і майонезу
40 хв4
Теплі безвітряні дні, яскраве світло сонця і особливий весняний запах в повітрі нагадує про те, що літо вже не за горами. Зовсім скоро відкриється сезон відпочинку на природі...
60 хв6
Страви, на приготування яких йде трохи часу, зайняті господині просто обожнюють. Коржі з м’ясом-яскравий приклад швидкої і ситної закуски, від якої без розуму і діти, і дорослі.
Домашній м'ясний хлібець в духовці
50 хв8
У нашій родині прийнято на Великдень завжди готувати м’ясний хлібець в духовці. Та й інші свята рідко без нього обходяться. Але ми настільки полюбили це блюдо з фаршу,...
Котлети під шубою з картоплі і сиру в духовці
1 год 20 хв8
Позавчора забігла в м’ясний з надією знайти свіжого фаршу. Так захотілося котлет, що очі затуманилися. І ось щастя, якраз підвезли провіант. З початку війни не всі категорії продуктів...
1 год 20 хв6
Серед інших представників слов’янської кухні Польща відрізняється гарячою любов’ю до капусти, особливо квашеної. Ви напевно чули про їх чудовий бігос, який вважається національним блюдом.