Рецепти страв з маслом вершковим
Калорійність на 100 грам (кбжу):
0.5 г.
Білки82.5 г.
Жири0.8 г.
Вуглеводи748
ккалДуже м’які ароматні пиріжки з соковитою, в міру густою начинкою. Пиріжки з вишнею з дріжджового тіста виходять повітряні, як хмарка. Солодке тісто ідеально гармонує зі злегка
Неймовірно соковита ароматна рибка у фользі з мінімумом інгредієнтів. За рахунок того, що вона готується у фользі, жирна соковита скумбрія на мангалі виходить ще більш соковитою і ніжною....
Ніжна ароматна рибка, яка змусить вас облизувати пальчики в прямому сенсі цього слова. Соковита, ситна, м’яка – кожен шматочок буквально тане в роті. Весь секрет в особливій заправці,...
Тут булочки Сіннабон готуються, можна сказати, за класичним рецептом. Відмінність буде в кремі – їх поливають заварним кремом. Він не менш смачний, ніж сирний. До того ж булочкам...
Цей рецепт оцінять ті, хто не хоче возитися з тsстом і опарою. Або просто якщо є обмеження за часом. При цьому сіннабони вийдуть вони не менш смачними, як...
Ще один варіант найніжніших булочок, де крім стандартних цукру і кориці, додаються родзинки. Він робить смак ласощів ще більш цікавим, а булочки ще більш ніжними і соковитими. Незважаючи...
Цей рецепт Сіннабон нагадує класичний, тільки в начинці замість кориці використовується мак. Можливо, булочки вийдуть трохи менш ароматними, але вони обов’язково залишаться дуже і дуже смачними.
Цей рецепт відрізняється від класики – тут, крім цукру з корицею використовується шоколад. Ласуни це оцінять. Ніжні, м’які з яскравим шоколадним смаком і непередаваним ароматом кориці – такі.
Дивлячись на список інгредієнтів, ви, можливо, подумаєте, що перед вами складний рецепт, але це помилка. Продукти будуть потрібні найпростіші, а готувати ці булочки дуже легко.
Ще один варіант простої, але по-справжньому смачної паски. Повітряна, немов пухнаста, смачна, ароматна – така паска сподобається всім. Вона виходить не дуже вологою, але і не надмірно сухою.
Ще один варіант незвичайної, але дуже смачної паски. Мабуть, вона чимось віддалено нагадує Краффін – така ж листкова, повітряна і легка. Тут немає звичних всім родзинок, зате є...
Це просто неймовірно легкий в приготуванні рецептик паски. По суті, він не особливо відрізняється за складністю від тієї ж шарлотки або будь-якого іншого подібного пирога.
Краффіни стали просто мега-популярними в останні роки. Вони також готуються з дріжджового тіста, але відрізняються самою технологією приготування і великою кількістю вершкового масла.
Не любите возитися з дріжджовим тістом? Цей рецепт для вас. Паска виходить надзвичайно пишна, повітряна, з ніжним сирним смаком. Додатковий ефект ласощам додасть нестандартна начинка
А цей рецепт якраз для тих, хто хоче спробувати чогось новенького. Крім класичних родзинок, тут так само доданий мигдаль. Плюс в тісті використовується мигдальне борошно, що підсилює характерний.
Якщо у вас немає духовки, можна скористатися цим рецептом. Пишний, повітряний, немов оксамитовий, дрібнопористий і дуже-дуже смачний бісквіт вийде у вас, якщо слідувати всім рекомендаціям.
Ще один цікавий рецепт бісквіта. Він виходить пористим і повітряним навіть без використання розпушувача або соди. Основну роль тут відіграють добре збиті яйця. Трохи вологий, немов шифоновий, він.
Ще один цікавий рецепт просто нереально смачного бісквіта. Високий, повітряний, ароматний, дрібнопористий – такий бісквіт ідеально підходить, щоб зробити з нього торт.
Смачний, ситний і пряний варіант приготування пасти з брокколі і курячою грудкою. Для любителів курки він найкращий. Брокколі в цьому рецепті ідеально поєднується з іншими інгредієнтами і доповнює.
Ще один варіант смачного супчика-пюре для тих, хто не впевнений, що буде їсти не подрібнену цибулю в супі. Ароматний, вершковий, з великою кількістю спецій, який підкреслюють смак –...