60 хв1
Гострий перець, замаринований з медом, оцінять багато. Медові нотки дивно вдало поєднуються з гострою м’якоттю перців. Така закуска особливо хороша під міцні спиртні напої.
60 хв1
Гострі перчики з ніжною консистенцією і пікантним ароматом часнику. Для приготування такої заготовки доведеться трохи повозитися, так як потрібно обпалити плоди над вогнем і зняти шкірку. М’
рулет з кабачків з фаршем
45 хв6
Скільки моїх подружок і колег скаржилися мені, що їх фантазія вичерпалася. Вони не знають, що ще можна приготувати з кабачків в літній сезон! Начебто все перепробували, і на...
Мариновані кабачки як гриби на зиму
4 год 40 хв4
Кабачки на зиму — це завжди смачне і оригінальне частування. А ще їх можна заготовити за особливим рецептом, завдяки якому смак овоча буде нагадувати гриби. Беріть на замітку...
Помідори по-італійськи
10 хв3
Для кожного поважаючого себе італійця помідори — це святе. Любов до соковитих червоних плодів простежується практично в кожному національному блюді, від піци до лазаньї.
маринована цвітна капуста по корейски
1 год 40 хв2
Закуска ідеально підходить для харчування в Великий піст і для вегетаріанців. У процесі приготування пам’ятайте, що капусту краще злегка не доварити, ніж вона вийде перевареною.
салат з цвітної капусти з помідорами і солодким перцем
1 год 17 хв3
А така зимова заготівля з цвітної капусти полюбиться в томатному соку, особливо може сподобатися любителям маринованого солодкого перцю. Використовувати її ви можете не тільки як гарнір або закуску,.
кольорова капуста в томатному соусі на зиму
2 год 0 хв2
Спробуйте ще один вдалий варіант заготовлення цвітної капусти на зиму. Томатний соус, що входить до складу страви просочує ніжні суцвіття капусти, роблячи їх неймовірно смачними і соковитими.
лечо з перцю з рисом і помідорами
2 год 0 хв6
Смачна, ситна заготівля ідеально підійде в зимовий час як гарнір до м’ясних і рибних страв. Також послужить хорошою основою для супу. Досить залити баночку такого лечо бульйоном, додати.
1 год 30 хв2
Оптимальне співвідношення запропонованих в рецептурі продуктів допомагає зробити блюдо не тільки смачним, але і дивно яскравим. Всі овочі подрібнюйте приблизно на однакові за розміром шматочки.
лечо з перцю з помідорами і морквою без оцту
50 хв4
Лечо з болгарського перцю і помідорів за запропонованим рецептом містить велику кількість різних овочів, завдяки цьому виходить не тільки поживним, але і дуже корисним.
1 год 20 хв4
Зимова заготівля виходить дуже корисною, легко перетравлюється і не містить великої кількості калорій. Тому підходить для харчування всієї родини і для тих, хто дотримується дієти.
Як приготувати вдома витягнуту локшину для лагмана
1 год 5 хв6
І все ж найсмачніший лагман той, який приготований з домашньою локшиною. До речі, саме локшина є однією з особливостей цієї страви. В оригіналі вона повинна бути округлою і...
1 год 50 хв4
Цей спосіб приготування лагмана трошки відрізняється від усіх попередніх. Якщо до цього ми тушкували овочі і м’ясо, то тут ми все ж більше смажимо. В процесі не потрібно...
лагман з куркою і овочами
1 год 50 хв6
Коли немає часу довго готувати червоне м’ясо або ви просто його не любите, на допомогу прийде лагман з куркою. Він готується набагато швидше, а виходить при цьому не...
лагман з бараниною в казані на багатті
2 год 25 хв7
Ще один рецепт, де розписано, як самостійно приготувати локшину. Смачний, ароматний і ситний лагман на багатті – що може бути краще? Смак такої страви буде більш насиченим, більш...
лагман зі свинини з домашньою локшиною
2 год 25 хв6
У цьому рецепті ви не тільки дізнаєтеся, як готувати лагман, але і познайомитеся з процесом приготування справжньої домашньої локшини. Багато часу це у вас не займе, а ось...
лагман з яловичини з селерою і капустою
2 год 5 хв6
Якщо ви хочете отримати пряне, пікантне блюдо, цей рецепт для вас. Велика кількість спецій, частина з яких перетираються безпосередньо перед додаванням, що робить їх смак ще більш яскравим....
суп лагман зі свинини з овочами і локшиною
1 год 15 хв6
Якщо ви не любитель яловичини і баранини, лагман можна зробити і зі свининою – буде не менш смачно. Більш того, свинина дуже соковите ніжне м’ясо, що, безумовно, позначиться...
лагман з баранини з кабачком і баклажаном
1 год 45 хв4
Найчастіше ламан готують з бараниною. Ніжне, соковите м’ясо, яке стає просто чудовим завдяки тушкуванню з великою кількістю овочів. Крім стандартних інгредієнтів, потрібно додати