Інгредієнти: Молочні продукти
Монастирська кухня — це окремий вид кулінарного мистецтва. Наприклад, чи знали ви, що солянку придумали в монастирі? Так-так. І готували її з двох видів риби: з осетра і...
Випічка з сиром — мій улюблений офісний перекус. Зазвичай купую ватрушки в сусідньому кіоску. Звичайно, готую такі ласощі і вдома. Однак часто не вистачає ні сил, ні бажання...
Не можу назвати себе працьовитою господинею. Якби не діти, прибиралася б в будинку раз на місяць. Не те що я заради них прибираю, просто вони мені ще й...
Довгий час я думала, що банани їдять виключно в сирому вигляді, не рахуючи випічки. Банановий хліб, наприклад, дуже люблю. Однак з часом кулінарний кругозір ширився, і я дізналася,...
Чоловік обожнює цибульний пиріг. Його мама готує цю випічку просто незрівнянно. Само собою, я до її рівня не дотягую. Однак і у мене є козирі. Наприклад, цибулевий коржик....
З дитинства пам’ятаю аромат домашнього хліба. Моя бабуся працювала в пекарні, так що її випічка була на вищому рівні. Я була її головною помічницею. Хто б міг подумати,...
Приготування гарніру не повинно займати багато часу. Напевно, тому ми так рідко морочимося над тим, як саме його приготувати. Що може бути простіше, ніж посмажити картоплю? Або зварити...
Поки експерти сперечаються, хто, коли і де насправді придумав бефстроганов, точно знаємо 2 факти. Перший – прославлена яловичина по-строгановськи входить в меню чи не всіх перелічених
У мене, як і у багатьох, спогади про манну кашу тягнуться ще за часів дитячого саду. Хто тоді любив це блюдо? Найчастіше його робили з жахливими грудочками, і...
Цей курячий рулет я виправдано називаю королем усіх свят. Він гідно виконує всі покладені на нього зобов’язання: смачний, ситний, та ще й стіл прикрашає. Спочатку може здатися, що.
Оладки – завжди актуальне блюдо в моєму домі. Особливо коли не хочеться перепрацьовувати на кухні. Приготувати тісто можу доручити навіть дітям. Начинку, до слова, теж вони придумують.
У народі цей простий торт називають «Крейзі кейк» (CRAZY CAKE). Рецепт потрапив до нас з Америки. Його придумали в період дефіциту, коли багато продуктів було дуже складно дістати....
Щоп’ятниці я влаштовую конкурс на краще ранкове блюдо. Небанальне і смачне, щоб побалувати рідних в прийдешні вихідні. Проводжу огляд конкурсантів на предмет простоти, оцінюю
Вже зовсім скоро настане улюблене свято всіх парочок — День святого Валентина. Це час романтичних сюрпризів, подарунків і зізнань. А що може краще розповісти про ваші почуття, як...
Соромно зізнатися, але я дізналася, як готувати крохмальні млинці, тільки пару тижнів тому. У моєму дитинстві вони були не сильно популярні. Мама взагалі млинці не готувала, а бабуся...
Як і у кожної порядної господині, в моїй морозилці завжди знайдеться шматок свинини. Його я прибирігаю не до свят, а під настрій. Можу і відбивними рідних побалувати, і...
Готуємо Рибно картопляні крокети рецепт. Так-так, це ті, самі котлетки, які два в одному! Відразу і риба, і гарнір до них, правда зручно? А готувати пара дрібниць, на...
Самі греки називають свій салат хоріатікі і готують виключно з грецькою фетою – вона більш масляниста, не така солона, як бринза, і досить щільна по консистенції. Але в...
Варто тільки поставити деко з ватрушками в духовку, як будинок відразу наповнюється теплом і затишком. Відмінний вибір для вихідних! Замість родзинок до сиру можна додати свіжі ягоди, тушковані.
Якщо ви досі пробували тільки лазанью болоньєзе, то вас ще чекає багато відкриттів в італійській кухні. Італійці готують лазанью практично з будь-яких продуктів. Перед вами якраз такий, не.