М'ясні страви, рецепти з м'яса
У начинку за цим рецептом крім звичного твердого сиру і часнику кладуть дрібно порубане відварене куряче яйце. Блюдо стає більш ситним. Щоб поліпшити смак таких рулетиків, краще брати...
Оригінальний рецепт рулетиків з баклажанів, в начинку яких додають свіжі помідори і сир фета. Для цієї страви краще вибирати соковиті м’ясисті помідори з насиченим смаком, щоб закуска вийшла.
Блюдо в італійському стилі з трьома видами сиру, ароматним соусом маринара і шпинатом. Подають такі рулетики в гарячому вигляді, і вони з успіхом можуть замінити повноцінну другу страву.
З кабачків дістається м’якоть і в них укладається начинка з сиру, яйця, кропу, часнику і солі. Все посипається сиром і запікається протягом 40 хвилин. Виходить дуже смачна страва...
Курячий фарш змішується з м’якоттю кабачків, обсмаженою цибулею з печерицями та спеціями. Начинка закладається в човники, зверху все поливається майонезом, на який викладаються помідори і сир.
Зварений рис змішується з фаршем, обсмаженою морквою з цибулею і спеціями. Начинка укладається в кабачки і все випікається 55 хвилин. За 10 хвилин до готовності все посипається сиром....
Дрібно нарізане куряче філе змішується з помідором, зеленню, часником, м’якоттю кабачка і йогуртом. Отримана начинка розкладається по човниках і все випікається 20 хвилин.
З кабачків дістається м’якоть, яка обсмажується з цибулею і часником. Фарш обсмажується, змішується з сиром, зеленню, овочами і укладається в «човники». Зверху викладаються помідори
Голубці – улюблене багатьма блюдо. А для особливо ледачих є спеціальний рецепт ледачих голубців. Готувати їх простіше, ніж класичний варіант голубців, але за смаком вони нітрохи не гірше.
Голубці – таке домашнє і смачне блюдо, що ніхто б не відмовився їсти його хоч кожен день. Тим більше, що готувати голубці можна абсолютно в будь-який сезон, але...
Рецепт голубців передається від матері до дочки, зазвичай у господинь є свої тонкощі і нюанси в приготуванні цього чудового блюда. Голубці зі свіжої капусти, хороші тим, що тушкуються...
Мало яке блюдо ще може зрівнятися з голубцями по цікавості і захопливості процесу приготування. Влаштувати ліплення голубців можна навіть в якості розваги для дітей, а потім всім разом...
Відмінне блюдо української кухні – голубці. Готувати їх цікаво і нескладно, як може здатися на перший погляд. Ваші домочадці залишаться в повному захваті від голубців з молодої капусти,...
Голубці зі свіжої капусти – смачне рішення для сімейного обіду або вечері. Їх приготування займе чимало часу, але зате результат порадує всіх без винятку. Подавати їх слід зі...
Запіканка – найпоширеніший десерт з сиру. Рецептів її приготування безліч, кожен може знайти той варіант, який сподобається саме йому. Для шанувальників правильного харчування
Вперше сирну запіканку приготували у Франції. Це смачне і корисне блюдо, яке легко засвоюється організмом, тому так часто його подають на сніданок. Крім того, до складу запіканки додають...
Яблуко перетворює звичайну запіканку в ніжне суфле. Текстура десерту стає гладкою і тане. Такий десерт прекрасно підійде для полудня.
Відмінний сніданок для всієї родини – ніжна запіканка без манки. Борошно можна взяти будь-яке на свій смак: пшеничне, рисове, вівсяне або кукурудзяне. Для більш цікавого смаку і соковитості...
Який класичний рецепт запіканки обходиться без родзинок. Десерт виходить пишним, смачним і соковитим. З такою запіканкою ваш день почнеться ідеально.
Сирна запіканка – універсальне блюдо, яке можна подати на сніданок або полуденок. Щоб запіканка вийшла більш пишною і ніжною, обов’язково розімніть сир виделкою або протріть його через сито.