Рецепти страв з петрушкою
Калорійність на 100 грам (кбжу):
3.7 г.
Білки0.4 г.
Жири7.6 г.
Вуглеводи47
ккалЩоб мариновані кабачки придбали яскравий смак і аромат, додайте в заготовку часник. Таке частування порадує ваших домашніх і гостей. Подавайте його в якості холодної закуски до обіднього столу.
Апетитний варіант приготування хрустких кабачків на зиму — по знаменитому рецепту «пальчики оближеш». Готове частування порадує насиченим смаком і соковитістю.
Простий і швидкий спосіб заготовити кабачки на зиму — без стерилізації. Спробуйте домашній рецепт, з яким впораються навіть новачки. Маринований овоч вийде смачним, соковитим і хрустким.
Раніше в якості швидкої закуски з банки подавала на стіл тільки малосольні огірки швидкого приготування. Рецептом ще в студентстві поділилася зі мною одногрупниця.
Для кожного поважаючого себе італійця помідори — це святе. Любов до соковитих червоних плодів простежується практично в кожному національному блюді, від піци до лазаньї.
Кінець літа – найкращий час для того, щоб зробити смачні заготовки при цьому зберігши яскравий шматочок літа на довгу, сувору зиму. Квашена капуста дуже корисна так як зберігає...
Спробуйте ще один вдалий варіант заготовлення цвітної капусти на зиму. Томатний соус, що входить до складу страви просочує ніжні суцвіття капусти, роблячи їх неймовірно смачними і соковитими.
Оптимальне співвідношення запропонованих в рецептурі продуктів допомагає зробити блюдо не тільки смачним, але і дивно яскравим. Всі овочі подрібнюйте приблизно на однакові за розміром шматочки.
Коли немає часу довго готувати червоне м’ясо або ви просто його не любите, на допомогу прийде лагман з куркою. Він готується набагато швидше, а виходить при цьому не...
Ще один рецепт, де розписано, як самостійно приготувати локшину. Смачний, ароматний і ситний лагман на багатті – що може бути краще? Смак такої страви буде більш насиченим, більш...
Якщо ви не любитель яловичини і баранини, лагман можна зробити і зі свининою – буде не менш смачно. Більш того, свинина дуже соковите ніжне м’ясо, що, безумовно, позначиться...
Найчастіше ламан готують з бараниною. Ніжне, соковите м’ясо, яке стає просто чудовим завдяки тушкуванню з великою кількістю овочів. Крім стандартних інгредієнтів, потрібно додати
Знайомства з цим воістину чарівним блюдом краще почати з класичного узбецького рецепта. Соковитий, неймовірно смачний, ароматний – відірватися просто неможливо. Ніжне м’
Ще один варіант смачного салату з молоденькою капустою. Свіжі овочі, солодка консервована кукурудза і улюблений напівтвердий сир – це просто ідеальне поєднання. У більш корисному і легкому варіанті.
Неймовірно красивий, дуже легенький, вітамінний салатик, який сподобається всім. Тут соковиті помідори, хрустка капуста, не менш соковитий і хрусткий огірок, яскравий солодкий болгарський
Неймовірно простий в приготуванні і при цьому дуже смачний салатик. Мінімум продуктів і максимум смаку. Легкий, соковитий, свіжий – він підійде до будь-якого основного блюда.
Перевага цього рецепту в тому, що тут не використовується оцет, тому його можна їсти маленьким діткам, вагітним і годуючим мамам. За рецептурою вказано один стручок гіркого перцю, але...
Неймовірно смачний і ароматний салатик. Ідеальне поєднання солодкого і гострого, а запашний хрін надає цій закусці свою пікантну нотку. Не менш важливу роль тут відіграє і зелень, яка...
Досить легкий салат з яскравим смаком і не менш яскравими вкрапленнями помаранчевої морквини. Дуже соковитий – він виходить не тільки приголомшливим на смак, але і дуже корисним.
Дуже смачний, яскравий весняний салатик, який можна приготувати дуже швидко. Він свіжий, хрусткий і дуже гарний зовні. Редис надає страві соковитості, а яйця з горошком роблять його неймовірно.