Яскравий салат з капусти з огірками, помідорами і болгарським перцем

салат з капусти з огірками, помідорами і болгарським перцем

Неймовірно красивий, дуже легенький, вітамінний салатик, який сподобається всім. Тут соковиті помідори, хрустка капуста, не менш соковитий і хрусткий огірок, яскравий солодкий болгарський перчик і величезна кількість зелені. Всі основні продукти регулюйте на свій смак.

Щоб салатик вийшов красивіше і апетитніше, використовуйте помідори і перець різних кольорів. Базилік теж можна взяти двох видів – фіолетовий і зелений. Він теж додасть фарб в салат. Олію для заправки вибирайте самостійно – оливкову або соняшникову. А якщо є можливість брати овочі з городу, а не вирощені в промислових умовах, обов’язково беріть їх – аромат буде просто незрівнянний.

Кроки
20 хвДрук
  • Дрібно наріжте капусту і перекладіть її в блюдо для подачі салату.
  • Потім помийте і витріть помідори. Наріжте їх кубиками невеликого розміру і перекладіть до капусти.
  • Огірок також обмийте і витріть, відріжте кінчики і порубати його соломкою. Надішліть до нарізаних овочів.
  • Помийте і витріть перець, видаліть насіння і плодоніжки. Наріжте його також тоненькими смужками і покладіть в блюдо для салату.
  • Подавіть ножем очищений часник, а потім подрібніть. Додайте до овочів.
  • Всю зелень, крім руколи, наріжте дрібно і покладіть в блюдо з салатом. Рукколу порвіть руками прямо в салат.
  • Тепер можна додати солі і рослинної олії, а потім перемішати.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь