Калорійність на 100 грам (кбжу):
3.7 г.
Білки
0.4 г.
Жири
7.6 г.
Вуглеводи
47
ккал
Болгарський Шопський салат
20 хв5
Подорожуючи по різних країнах, я не можу не звернути уваги на місцеву кухню. Щось подобається, щось ні, а деякі рецепти я привожу додому і готую регулярно. Одна з...
Сирні коржі з зеленню на сковороді
40 хв8
Якось я поскаржилася свекрусі, що її онуки дуже погано снідають. На наступний же день вранці мама прийшла з 2 сумками продуктів. В одній принесла купу консервації, з якою...
Чеські тефтелі з сухарів в грибному соусі
25 хв4
Ми з тих, хто навіть кавун з хлібом їсть, тому регулярно закуповуємо багато булочок, цеглинок і батонів. Але проблема черствого хліба все одно іноді відвідує наш будинок. Викидати...
1 год 50 хв5
Класичний томатний соус маринара — основа основ італійської кухні. Своїм букетом смаків і ароматів прикрашає піцу, випічку, пасту, рис, брускетти. Та все що завгодно!
Грузинський суп з квасолі
40 хв4
У нашій родині суп — обов’язкова страва на обід. Тому в моєму арсеналі вже ціла колекція цікавих рецептів. Готую як традиційні борщ, юшку, щі, так і новомодні крем-супи....
Тушкована капуста з м'ясом
1 год 30 хв5
Тушковані овочі — популярне корисне і апетитне блюдо. Правильний баланс спецій наповнить його ароматом і гостротою. А достатня кількість тваринного або рослинного жиру зробить овочі
60 хв8
Заливні пироги — це просто подарунок для господині. Не потрібно довго возитися з тістом, а начинку вибираєш за настроєм. Мій улюблений, звичайно, пиріг з фаршем. Рубана свіжа зелень...
український борщ
3 год 0 хв3
Український борщ вважається основним і найбільш традиційним варіантом червоного супу з буряком. За класичним рецептом в український борщ обов’язково додається затирка — сало
55 хв4
Для нас вечеря — найважливіший прийом їжі за день. Саме за вечерею збирається вся сім’я, і ми можемо поїсти за домашнім столом всі разом. Але часто після роботи...
Свинина по-грузинськи
1 год 20 хв6
Місяць тому подруга запросила мене пообідати в одному з грузинських ресторанів. Чесно кажучи, їх в нашому місті відкрилося вже стільки, що я не очікувала нічого особливого. Катя, правда,...
Салат Чорне гроно
30 хв6
З усіх поєднання продуктів для майонезного салату моє найулюбленіше-курка і виноград. При цьому важливо, щоб останній був солодким. Тому часто користуюся трюком з мікрохвильовкою, якщо не пощастило з.
30 хв4
Коли я готую буряковий салат, саму буряк волію використовувати сирим. Мені подобається його соковитість і хрустка текстура. Але іноді без термообробки не обійтися.
грибні оладки
40 хв6
Складно придумати більш ледачу випічку, ніж оладки. Почнемо з того, що тісто готується всього 5 хвилин. А щоб довести оладки до рум’янцю, і півхвилини вистачить. Тому я кожен...
Ледачі пельмені в ароматному бульйоні
50 хв5
Мою рідню хлібом не годуй, а пельмені повинні бути на столі. Їх у нас цінують вище будь-якого делікатесу. Причому магазинні пельмені чоловік не котирує, та й страшно годувати...
Ледачі голубці з ячною крупою
1 год 10 хв5
Не можу назвати себе працьовитою господинею. Якби не діти, прибиралася б в будинку раз на місяць. Не те що я заради них прибираю, просто вони мені ще й...
цибулевий корж
35 хв4
Чоловік обожнює цибульний пиріг. Його мама готує цю випічку просто незрівнянно. Само собою, я до її рівня не дотягую. Однак і у мене є козирі. Наприклад, цибулевий коржик....
як варити картоплю в мундирах
15 хв4
Як не розварити картоплю в мундирах Для цього потрібно знати картопляні сорти. Одні картоплини розварюються більше, звідси назва — розсипчасті сорти — інші складно розварити.
30 хв8
Готуємо Рибно картопляні крокети рецепт. Так-так, це ті, самі котлетки, які два в одному! Відразу і риба, і гарнір до них, правда зручно? А готувати пара дрібниць, на...
курячий суп з кукурудзою і зеленою квасолею
1 год 15 хв4
Давайте розповідайте-хто скільки набрав за новорічні свята? Так чи інакше, пропоную почати розвантажуватися потихеньку. І ввести в раціон легкі супи замість жирних салатів.
фрикадельки з підливою як в дитячому саду
50 хв8
Це не просто м’ясна страва, а смак дитинства. Тому пропонуємо приготувати м’ясні кульки, як в садку – по ГОСТу радянської кулінарії.