1 год 20 хв8
Купила собі вок минулого року, хоча мріяла про цю сковорідку роками. Але раніше мене бентежив той факт, що в ній готують лише азіатські страви. Принаймні я була в...
Капуста з фаршем та овочами
35 хв4
Капуста з фаршем – одне з улюблених поєднань у нашій кухні. Чого тільки варті традиційні голубці, безліч запіканок, різні варіанти пирогів та пиріжків! Разом ці інгредієнти утворюють смачні,.
Вівсяне печиво з гарбузом та журавлиною
45 хв5
Часто після приготування ароматної осінньої вечері з гарбуза залишається трохи цього рудого овочу. Не викидати ж свіжий продукт! У таких випадках я із задоволенням починаю готувати печиво з.
50 хв6
Всім привіт! Сьогодні мені сподобався дуже цікавий та красивий салат курка під снігом. Цей салат дуже простий і продукти для нього завжди доступні. Давайте поділюся з вами цим...
40 хв10
Яке нині різноманітність соусів! За радянських часів найбільш популярними були тільки майонез і томатна паста. А зараз ми можемо з легкістю повторити італійські, Грузинські, Мексиканські
Баклажани з аджикою на зиму
1 год 30 хв4
Як же добре, коли взимку є можливість відкрити баночку овочевої закуски і смачно перекусити. Адже часом бажання щось вигадувати на вечерю взагалі немає. У цій ситуації і виручають...
Свинячі ребра з медом в духовці
2 год 25 хв3
Любов до запечених свинячих ребер моєму чоловікові прищепила його мати. У неї, здається, на кожне свято особливий рецепт. А свої фірмові реберця зі шпинатом моя дорога родичка готує...
25 хв2
Зізнайтеся чесно, у кого тушкований буряк з томатною пастою асоціюється з безтурботним дитинством? Адже саме це блюдо дуже часто подавали в дитячому саду. Така закуска ідеально поєднувалася з.
Горіхово-сирний пиріг зі сливами
1 год 10 хв4
Кінець літа – та сама золота пора дозрівання врожаю, яку чекає кожен. На дачах і в садах все буяє дарами природи, а у мене так і сверблять руки...
Італія подарувала нам безліч приголомшливих десертів. Серед них панна-котта, тірамісу, капрезе, амаретті, панфорте, біскотті. Від одних тільки назв слинки течуть! Хочеться миттю побігти
1 год 40 хв1
Мариновані рижики з цибулею, як варіант заготовки рижиків на зиму, будуть у вас хорошою закускою для будь-якого столу. Рижики мають свій виражений лісовий аромат, а цибуля додасть грибам...
45 хв2
Приготування борщу не завжди займає кілька годин. Ви можете сильно заощадити свій час, не витрачаючи його кожен раз на очищення і нарізку всіх овочів. Заправка для борщу прийде...
1 год 30 хв1
Мариновані рижики з насінням гірчиці і додаванням в маринад інших прянощів буде у вас делікатесної закускою і не тільки за рахунок особливого пряного смаку, адже зібрати багато рижиків...
Рижики, мариновані з часником
2 год 20 хв2
Часник найчастіше використовується для соління рижиків, але є і смачні рецепти рижиків, маринованих з часником, що багатьом припаде до смаку. Часник додається до грибів і не вариться в.
Огірки кружальцями з цибулею у власному соку в банках
1 год 30 хв3
Огірки з цибулею у власному соку в банках будуть у вас хорошою закускою для будь-якого столу, гарніром до м’яса і заправкою до борщу. Огірки доповнюємо тільки зерновий гірчицею...
Кабачки з часником по-українськи
45 хв10
Як же добре буває взимку відкрити баночку домашньої консервації! Люблю, коли у нас в погребі збирається багато заготовок різних салатів і маринованих овочів. Хоча часто закриваю по вже.
Огірки порізані у власному соку з оцтом
13 год 40 хв3
Огірки у власному соку з оцтом в цьому рецепті будуть у вас унікальним варіантом в лінійці огірковій консервацій. Огірки нарізаються, що буде подібно салату, протягом 12 годин маринуються...
60 хв2
Мариновані рижики на зиму з 9%-м оцтом будуть у вас хорошим варіантом приготування пікантної закуски і простим способом переробки цього дару лісу. Гриби варимо в пряному маринаді з...
6 год 25 хв3
Огірки у власному соку на зиму «Пальчики оближеш» готуються нескладно, і цей варіант заготовки передбачає нарізку огірків четвертинками, звану «дамськими пальчиками».
солодкі огірки з кетчупом
1 год 40 хв5
Солодкі огірки з кетчупом на зиму відрізняє від класичного маринування незвичайний смак заготовки, який доповнюється набором прянощів. Маринад готуємо в пропорції солі і цукру як для