Рецепти страв з цукром-піском
Калорійність на 100 грам (кбжу):
0.0 г.
Білки0.0 г.
Жири99.7 г.
Вуглеводи398
ккалПиріг із чорною смородиною (Juodųjų serbentų pyragas) – популярний литовський десерт. Рецептів приготування пирога з чорною смородиною багато, у кожної литовської господині знайдеться свій улюблеий.
Тісто замішується на олії. У випічки цитрусовий аромат, за рахунок цедри та соку лимона Дуже смачний, м’який пиріг з вологим м’якушем і лимонним ароматом.
Кожен пече це печиво по-своєму. Але сенс однаковий – горіхи, цукати тощо у рідкому заварному тісті, після випічки намазується шоколадом чи посипається горіхами. Зазвичай як основу рекомендують брати.
Casatiello Napolitano – так називається ароматний великодній хліб, який печуть в Італії. Він має форму вінка Ісуса, прикрашається кунжутом, кульками цукру, а всередині хліба розміщують фарбоване яйце.
Історія сбризолони розвивалася у кілька етапів. Спочатку це був дуже скромний десерт для бідних із серії “Три чашки”. Тобто по склянці пшеничного та кукурудзяного борошна плюс цукор.
Чізкейк Сан-Себястьян (Cheesecake San Sebastian) – дуже популярна страва іспанської кухні. Чізкейк Сан-Себастьян є запеченим десертом з вершкового сиру, вершків, яєць і цукру і є різновидом
Верх торта прикрашають цукровою пудрою та створюють силует меча або хреста Святого Джеймса. Цей чудовий мигдальний торт названий на честь Сантьяго (Святого Джеймса), покровителя Іспанії.
Тішпішті (Tishpishti) – традиційний десерт, який сефардські євреї готують під час таких свят як Рош ха-Шана (Єврейський Новий рік) чи Песах. Особливо популярний тішпішті серед сефардських євреїв у.
Шалено смачний рецепт салату з печінки з млинцями. Ця страва готується по-особливому, за порадами знайомого шеф-кухаря. Для цього ми будемо використовувати печінкові млинці та млинці з яєць, а.
Дуже цікавий салат, який відрізняється малою кількістю інгредієнтів, але надзвичайно насиченим смаком. Вся справа в «подушці» з квасолі, яка не тільки створює візуальний контраст, а й дає смаковий.
Яскравий та пікантний салат “Подих дракона” у вигляді полум’я вдало впишеться у новорічне меню на рік Дракона. Ніжний смак курячого філе та огірків чудово доповнюють
Люблю щі та супи з квашеною капустою, але цей суп перевершив усі очікування! Так смачно, що нема слів, це описати. Звичайно, доведеться трохи повозитися, але смак окупить усі ваші старання....
Що буде, якщо корисну цибулю зробити ще й дуже смачною? У грузинській кухні без цибулі в маринаді нікуди: до будь-яких м’ясних страв вона зазвичай подається разом із величезною...
Приготування капусти по-грузинськи з буряком Настав піст, і в кожному будинку на обід подають квашену капусту. Рецепт такої яскравої за кольором та гострої за смаком капусти має грузинське...
Айвар – це балканська ікра з м’якоті запечених перців та баклажанів. Вона відрізняється насиченим кольором, ароматом та смаком.
Голубці з пекінської капусти в духовці – це смачна та поживна страва з ніжним смаком, ароматною начинкою та хрусткою скоринкою, яка пропонує різноманітні кулінарні можливості та є популярним.
Гарбуз однаково добре підходить як для приготування основних блюд, так і для десертів. Гарбузова панна-котта з карамеллю виходить неймовірно ніжною, ароматною та яскравою.
Сьогодні пропоную приготувати на сковороді шматочки гарбуза у карамелі. Цей пісний десерт готується з мінімального набору продуктів, а виходить яскравим та дуже смачним.
«Ця булочка має стати раєм на землі» — саме так творці найвідомішого у світі десерту сформулювали свою мету під час створення нового кулінарного шедевра. Потрібно сказати, що їм...
Піта (Pita) – традиційна страва ізраїльської, грецької, а також багатьох інших кухонь. Піта є невеликим хлібом, який за рахунок спеціальної техніки випікання має всередині порожнину