Ніжна і апетитна кабачкова ікра виходить з використанням м’ясорубки. Додайте в заготовку майонез і томатну пасту. Це робить частування ще більш поживним і яскравим та смачним.
Інгредієнти
Порції: –+
- Кабачок 4 кг.
- Морква 500 гр.
- Перець болгарський 500 гр.
- Перець гіркий 100 гр.
- Часник 2 шт.
- Томатна паста 300 мл.
- Майонез столовий молочний 250 мл.
- Сіль 1 ст. л.
- Цукор-пісок 5 ст. л.
- Рослинна олія 100 мл.
- Есенція оцтова 1 ст. л.
Кроки
- Кабачки промиваємо, очищаємо і прокручуємо в м’ясорубці.
- Також чинимо з морквою і перцями. З’єднуємо всі інгредієнти в загальній каструлі.
- Починаємо томити заготовку на слабкому вогні і доповнюємо томатною пастою.
- Сюди ж викладаємо майонез.
- Вливаємо рослинну олію.
- Доповнюємо продукти сіллю і цукром.
- Готуємо близько 40 хвилин. За бажанням, можна подрібнити блендером. Вливаємо оцет і млоїмо ще 5 хвилин.
- Частування розливаємо по стерилізованим банкам і закриваємо кришками.
Домашня ікра з кабачків готова!