Кабачкова ікра черезмясорубку з майонезом і томатною пастою

Кабачкова ікра черезмясорубку з майонезом і томатною пастою

Ніжна і апетитна кабачкова ікра виходить з використанням м’ясорубки. Додайте в заготовку майонез і томатну пасту. Це робить частування ще більш поживним і яскравим та смачним.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
1 год 55 хвДрук
  • Кабачки промиваємо, очищаємо і прокручуємо в м’ясорубці.
  • Також чинимо з морквою і перцями. З’єднуємо всі інгредієнти в загальній каструлі.
  • Починаємо томити заготовку на слабкому вогні і доповнюємо томатною пастою.
  • Сюди ж викладаємо майонез.
  • Вливаємо рослинну олію.
  • Доповнюємо продукти сіллю і цукром.
  • Готуємо близько 40 хвилин. За бажанням, можна подрібнити блендером. Вливаємо оцет і млоїмо ще 5 хвилин.
  • Частування розливаємо по стерилізованим банкам і закриваємо кришками.

Домашня ікра з кабачків готова!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь